Om organisationen

Här finner ni vår vision och våra mål kring juniorverksamheten, hur vi är organiserade och vilka som arbetar med våra juniorer. Vidare har vi en trafikpolicy samt ett samarbete med Rädda Barnen.

Målgruppen för KLTK:s juniorverksamhet är spelare i åldrarna 8-21 år som är bosatta i närområdet, barn till medlemmar i KLTK samt hårt arbetande och intresserade spelare på hög nivå. Med närområdet menas Stockholms innerstad och angränsande kommuner, t.ex. Lidingö och Danderyd. Spelare från andra områden kan välkomnas om de har föräldrar som är medlemmar i KLTK eller att spelarens medverkan fyller en viktig funktion i verksamheten. Samtliga nya spelare, vilka alltid måste bedömas vara träningsvilliga och goda kamrater, skall godkännas av klubbens Junior- och elitkommitté. Det skall alltid vara spelarna själva eller deras föräldrar som tar kontakt med klubben. KLTK värvar aktivt inga spelare.

Glädje – Engagemang – Utveckling

Vår ambition med aktiviteterna i KLTK:s juniorverksamhet är att spelare, tränare och föräldrar ska uppleva glädje, engagemang och utveckling i alla delar av spelarutbildningen.

Läs mer här nedan om:

VISION & MÅL

ORGANISATION

PERSONAL

COSY CORNER

THE KLTK WAY

TRAFIKPOLICY