Centenary Tennis Clubs

KLTK är en av åtta grundare av CTC (The Association of Centenary Tennis Clubs) som bildades 1996 och har till syfte att vidmakthålla traditionen inom tennissporten genom aktiviteter på de ledande klubbar som har främjat tennissportens utveckling i världen.

Utöver grundarklubbarna är ytterligare drygt 60 medlemsklubbar från samtliga kontinenter med i CTC. Alla är äldre än 100 år och har en tradition av internationell tävlingsverksamhet.

Genom medlemskapet i CTC får KLTK tillgång till ett unikt nätverk bland världens ledande tennisklubbar. KLTK har deltagit och deltar i olika internationella aktiviteter och utbyten som ett resultat av det prestigefyllda medlemskapet.

Varje år anordnas klubbmatcher där KLTK:s spelare möter andra lag från klubbar inom CTC.

Klubbmatcherna i CTC spelas ofta i månadsskiftet september/oktober. Spelnivån på våra motståndare är god och det är inte ovanligt att vi får möta fd. elitspelare. Damer och herrar (+35 och +45). Om du vill vara med och spela internationell tennis under trevliga former så är det detta evenemang som du skall anmäla ditt intresse till.

Mer information hittar du på: WWW.CENTENARYTENNISCLUBS.COM