Träning i grupp & PT

Personlig Träning

Våra personliga tränare är erfarna och välmeriterade med olika bakgrunder och specialistområden. Tillsammans med din PT anpassar vi övningar och träningsprogram för dig – oavsett vilken status du befinner dig vid start och vilket mål du har med din träning.

– Våra terapeuter arbetar även dem med personlig träning i gymmet.

Boka din tid via länken HÄR eller via receptionen i huvudentrén.

Gruppträning

InMo blev känd för sin Small Group Training långt innan det blev ett begrepp inom träningsvärlden. Vi tycker att det är en naturlig del i utvecklingen av personlig träning. Dvs att bedriva riktigt bra träning fast i små grupper där personlig tränare enkelt kan anpassa varje övning till varje individ och individens mål och förutsättningar.

Är du intresserad av att testa några av våra ca 45 pass vänligen kontakta Johan Nylén nedan.
– För tillfället bedriver vi endast Small Group Training på systerkliniken på Brahegatan 42.

Priser

Personlig Träning:
PT – 45 min 750 kr
PT – 60 min 850 kr
PT – 10 klipp – 45 min 7 000 kr
PT – 10 klipp – 60 min 8 000 kr
PT – Duo, PT-pris + (100kr medl.) el. (260kr ej medl.)

Fystester / Hälsoscreening  1 050 kr

KostrådgivningPris på förfrågan

Gruppträning:
Gruppträning  300 kr
Gruppträning 10 klipp  2 500 kr
Egen träning, pilates  400 kr

OBS! Vi har 24-timmars avbokningsregel på samtliga bokningsbara tjänster. Sen avbokning debiteras fullt pris.

Anders Viktorsson

Anders är legitimerad naprapat och personlig tränare. Han besitter en gedigen bakgrund inom kampsportens värld och är väl påläst vad gäller både förebyggande träning och rehabilitering av skador i kroppen. Han arbetar ur ett holistiskt perspektiv där individens behov alltid får fokus. Håller även i gruppträningspass på systerkliniken på Brahegatan.

Emil Ullerholm

Emil är licensierad personlig tränare, diplomerad massör och evidensbaserad praktiker (EBP). Han fokuserar på kroppens funktion och prestation. Beroende på mål och förutsättning hjälper Emil dig att finna gynnsamma rörelse-/övningsval i kombination med eventuell behandling för att nå framgång.

Johan Forsbring

Johan är Leg. Naprapat och fystränare med inriktning idrottsmedicin och har sedan 1997 jobbat med elitidrott inom fotboll, ishockey och tennis. bl.a för SvFF och U21-landslaget där han deltog i fyra EM och ett OS. Arbetar även som fystränare för Hammarby fotboll. Idag ansvarig för medicin- och rehab på KLTK Academy. Johan har varit ordförande i Sv. Naprapatförbundets idrottsmedicinska sektion i två år och undervisar i idrottsmedicin på Skandinaviska Naprapathögskolan.

Johan Nylén

Johan Nylén är delägare och personlig tränare på InMo MT. Han är resultatinriktad, oavsett om det handlar om att prestera bättre eller öka människors välbefinnande, både på individ - och gruppnivå. Genomför alltid en nulägesanalys innan träningen eller upplägget startas. Johan jobbar därefter främst med korrektiv träning som bas vilket ger stora effekter på alla kategorier av människor.

Linus Fredriksson

Linus har arbetat fyra år som professionell personlig tränare och friskvårdskonsult. Bakgrund från ishockey och extrem skidåkning. Linus är specialiserad på kettlebells, funktionell träning & olympisk lyftning. Utbildning: Lic. PT, lic. Core instruktör, olympisk styrka, high performance movement, explosive performance movement, box instruktör & idrottspedagog.

Victor Bergqvist

Victor är legitimerad naprapat och ultraljudsspecialist. Han har en bakgrund som handbollsspelare och var tidigt i kontakt med idrottsmedicin via sitt eget deltagande inom idrotten. Efter sin naprapatexamen inleddes vidare studier som ultraljudsspecialist vilket han idag arbetar som hos oss. Med ultraljudsundersökning får du snabbt både en träffsäker diagnos och prognos samt vidare behandling i form av antingen träning och/eller behandling av Victor som arbetar manuellt och med stötvåg.