Kungl. Tennishallen

Kungl. Tennishallen invigdes 1943 som tennisklubben KLTK:s hem och samtidigt som en arena för publika evenemang. I många år var tennishallen Stockholms svar på Madison Square Garden.

Tennis

Kungl. Lawn Tennis Klubben (KLTK) har sin verksamhet i hallen med mycket omfattande aktiviteter. Totalt 2000 medlemmar varav drygt 400 barn och ungdomar. För att träna och spela i hallen måste du vara medlem eller gäst till medlem.

LÄS MER.

Squash

Squashen drivs av en extern aktör där KLTK disponerar en (1) squashbana i Kungl. Tennishallen som medlemmar bokar på motsvarande vis som tennis.

Gym

KLTK Gymmet är ett exklusivt och modernt gym med den senaste utrustningen från Technogym. I gymmet finns även redskap som Red Cord, Pilates och vibrationsträning. Vi har flera duktiga personliga tränare som hjälper dig att komma i bästa form. Är du skadad eller bara stel i musklerna så har vi sjukgymnast, kiropraktor och massör som snabbt får dig ut på banan igen. Gymmet är öppet för både medlemmar och strökunder.

LÄS MER.

Restaurang

Välkommen till restaurang ”Kungliga” i Kungl. Tennishallen. Här har vi drivit krog sedan 1943. Vi serverar frukost, lunch och middag alla veckans dagar. Restaurangen är öppen för alla – både medlemmar, gäster och besökare. Vill du abonnera restaurangen för små eller stora fester eller arrangemang så går det också bra.

LÄS MER.

Eventarena

Möjligheterna med en arena som Kungl. Tennishallen är stora. Genom åren har våra lokaler välkomnat så gott som alla typer av evenemang, både interna och publika.

LÄS MER.