Kungl. Tennishallen

Kungl. Tennishallen invigdes 1943 som tennisklubben KLTK:s hem och samtidigt som en arena för publika evenemang. I många år var tennishallen Stockholms svar på Madison Square Garden.

Tennis

Kungl. Lawn Tennis Klubben (KLTK) har sin verksamhet i hallen med mycket omfattande aktiviteter. Totalt 2000 medlemmar varav drygt 400 barn och ungdomar. För att träna och spela i hallen måste du vara medlem eller gäst till medlem.

LÄS MER.

Squash

Squashen drivs av Intersquash Club, Sveriges mest framgångsrika squashklubb på 2000-talet.

LÄS MER.

Gym & behandlingar

KLTK Gymmet är ett exklusivt och modernt gym med den senaste utrustningen från Technogym. I gymmet finns även redskap som Red Cord, Pilates och vibrationsträning. Vi har flera duktiga personliga tränare som hjälper dig att komma i bästa form. Är du skadad eller bara stel i musklerna så har vi sjukgymnast, kiropraktor och massör som snabbt får dig ut på banan igen. Gymmet är öppet för både medlemmar och strökunder.

LÄS MER.

Rehab-bad

Är du spelande seniormedlem i KLTK så har du tillgång till våra rehab-bad som består av kallbad och varmbad med jetstrålar.

LÄS MER.

Pool

För att skapa en trivsam anläggning även utanför tennisbanan finns en utomhuspool i anslutning till omklädningsrummen i Kungl. Tennishallen.

Poolen, som mäter 15 meter på längden, är öppen endast för klubbens medlemmar och gäster som är i sällskap med en medlem.

LÄS MER.

Restaurang

Välkommen till Restaurang Kungliga i Kungl. Tennishallen. Här har vi drivit krog sedan 1943. Vi serverar frukost, lunch och middag alla veckans dagar. Restaurangen är öppen för alla – både medlemmar, gäster och besökare. Vill du abonnera restaurangen för små eller stora fester eller arrangemang så går det också bra.

LÄS MER.

Eventarena

Möjligheterna med en arena som Kungl. Tennishallen är stora. Genom åren har våra lokaler välkomnat så gott som alla typer av evenemang, både interna och publika.

LÄS MER.