Behandling & undersökning

Legitimerad vårdpersonal

Våra terapeuter är, precis som våra personliga tränare, erfarna och välmeriterade med olika bakgrunder inom idrottens värld. På KLTK Gymmet – powered by InMo erbjuder vi högklassig undersökning och behandling samt träning för dig som har haft eller har en skada/besvär eller vill arbeta preventivt med din kropp.

Vi erbjuder legitimerade undersökningar och behandlingar på plats i behandlingsrummen i KLTK gymmet av våra kiropraktorer och naprapater. Sedan hösten 2020 kan vi på plats även erbjuda undersökning med hjälp av ultraljud för att få en korrekt och snabb diagnosticering av en eventuell skada.

På systerkliniken på Brahegatan 42 finner du utöver kiropraktorer och naprapater även leg. läkare med specialistkompetens inom ortopedi samt fysioterapeuter, personliga tränare, hälsocoacher och pilatesinstruktörer.

BOKA TID:
För dig som medlem på KLTK boka HÄR
För dig som ej är medlem på KLTK boka HÄR
(söker du behandling på Brahegatan finner du tider här)

Priser

Legitimerad Behandling:

Naprapat / Kiropraktor – 30 min  675 kr
Naprapat / Kiropraktor – 45 min  850 kr
Naprapat / Kiropraktor – 60 min  1 025 kr

Fysioterapeut – 30 min  675 kr
Fysioterapeut – 60 min  1 025 kr

Leg Läkare, Ortopedspecialist  1 575 kr

Ultraljudsundersökning  975 kr

Stötvågsbehandling  775 kr

Injektioner:
UL Guidad Injektion – Mindre leder 1 500 kr
UL Guidad Injektion – Större leder 2 500 kr
UL Guidad Injektion – ACP 3 500 kr

Diplomerad Behandling:
Akupunktur / Zonterapi – 60 min  1 025 kr
Massage – 30 min  675 kr
Massage – 45 min  850 kr
Massage – 60 min  1 025 kr
Gravidmassage – 60 min  1 025 kr

OBS! Vi har 24-timmars avbokningsregel på samtliga bokningsbara tjänster. Sen avbokning debiteras fullt pris.

Anders Viktorsson

Anders är legitimerad naprapat och personlig tränare. Han besitter en gedigen bakgrund inom kampsportens värld och är väl påläst vad gäller både förebyggande träning och rehabilitering av skador i kroppen. Han arbetar ur ett holistiskt perspektiv där individens behov alltid får fokus. Håller även i gruppträningspass på systerkliniken på Brahegatan.

Fredrik Karlsson

Fredrik är legitimerad kiropraktor sedan 2016, utbildad massageterapeut sedan 2009 och Fellow of Applied Functional Science sedan 2016. I Fredriks behandlingar ser han till kroppen i dess helhet och kombinerar olika tekniker med träning och rehabilitering. På så sätt optimeras behandlingen för din kropp och den aktivitet som du ägnar dig åt.

Johan Forsbring

Johan är Leg. Naprapat och fystränare med inriktning idrottsmedicin och har sedan 1997 jobbat med elitidrott inom fotboll, ishockey och tennis. bl.a för SvFF och U21-landslaget där han deltog i fyra EM och ett OS. Arbetar även som fystränare för Hammarby fotboll. Idag ansvarig för medicin- och rehab på KLTK Academy. Johan har varit ordförande i Sv. Naprapatförbundets idrottsmedicinska sektion i två år och undervisar i idrottsmedicin på Skandinaviska Naprapathögskolan.

Martin Asker

Martin är legitimerad naprapat och ultraljudsspecialist med specialitet inom idrottsmedicin. Han är dessutom doktor i medicinsk vetenskap och har stor erfarenhet av axel-relaterade besvär via sin doktorsavhandling och arbetet med elithandbollsspelare. Hos oss arbetar Martin med ultraljudsundersökning där han ställer träffsäker diagnos och ger relevant åtgärdsplan. Sedan en tid tillbaka arbetar han även som forsknings- och utbildningschef på Naprapathögskolan.

Victor Bergqvist

Victor är legitimerad naprapat och ultraljudsspecialist. Han har en bakgrund som handbollsspelare och var tidigt i kontakt med idrottsmedicin via sitt eget deltagande inom idrotten. Efter sin naprapatexamen inleddes vidare studier som ultraljudsspecialist vilket han idag arbetar som hos oss. Med ultraljudsundersökning får du snabbt både en träffsäker diagnos och prognos samt vidare behandling i form av antingen träning och/eller behandling av Victor som arbetar manuellt och med stötvåg.