Behandling & Undersökning

Legitimerad vårdpersonal

Våra terapeuter är, precis som våra personliga tränare, erfarna och välmeriterade med olika bakgrunder inom idrottens värld. På KLTK Gymmet – powered by InMo erbjuder vi högklassig undersökning och behandling samt träning för dig som har haft eller har en skada/besvär eller vill arbeta preventivt med din kropp.

Vi erbjuder legitimerade undersökningar och behandlingar på plats i behandlingsrummen i KLTK gymmet av våra kiropraktorer och naprapater. Sedan hösten 2020 kan vi på plats även erbjuda undersökning med hjälp av ultraljud för att få en korrekt och snabb diagnosticering av en eventuell skada.

På systerkliniken på Brahegatan 42 finner du utöver kiropraktorer och naprapater även leg. läkare med specialistkompetens inom ortopedi samt fysioterapeuter, personliga tränare, hälsocoacher och pilatesinstruktörer.

BOKA TID
För bokning av någon av våra terapeuter klicka HÄR!
(glöm inte att klicka i KLTK som anläggning)

Priser

Legitimerad Behandling:

Naprapat / Kiropraktor – 30 min  590 kr
Naprapat / Kiropraktor – 45 min  765 kr
Naprapat / Kiropraktor – 60 min  940 kr
(för ej medlemmar tillkommer 160 kr)

Ultraljudsundersökning   1050 kr

Stötvågsbehandling  775 kr

Diplomerad Behandling:
Massage – 30 min  590 kr
Massage – 45 min  765 kr
Massage – 60 min  940 kr
(för ej medlemmar tillkommer 160 kr)

OBS! Vi har 24-timmars avbokningsregel på samtliga bokningsbara tjänster. Vid sen avbokning debiteras fullt pris.

Abed Abidi

Abed arbetar som naprapat och personlig tränare. Med en bakgrund som idrottare är intresset för idrottsmedicin stort och på KLTK håller Abed i fysträningen för KLTKs ungdomar. Har erfarenhet av behandlingar på spelarna i Stockholm Open.

Anders Viktorsson

Anders är legitimerad naprapat och personlig tränare. Han besitter en gedigen bakgrund inom kampsportens värld och är väl påläst vad gäller både förebyggande träning och rehabilitering av skador i kroppen. Han arbetar ur ett holistiskt perspektiv där individens behov alltid får fokus. Håller även i gruppträningspass på systerkliniken på Brahegatan.

Wahab Abidi

Med sin bakgrund som både fotbollsspelare och boxare ligger träning varmt om hjärtat för Wahab. Han tog examen på Naprapathögskolan under våren 2022 och har arbetat på Kungl. Tennishallen sedan dess. Arbetar dagligen med patienter i och kring gymmet samt håller i fysen för KLTKs ungdomar.

Välkommen på både undersökning, behandling och träning!

Fredrik Karlsson

Fredrik är legitimerad kiropraktor sedan 2016, utbildad massageterapeut sedan 2009 och Fellow of Applied Functional Science sedan 2016. I Fredriks behandlingar ser han till kroppen i dess helhet och kombinerar olika tekniker med träning och rehabilitering. På så sätt optimeras behandlingen för din kropp och den aktivitet som du ägnar dig åt.

Martin Asker

Martin är legitimerad naprapat och ultraljudsspecialist med specialitet inom idrottsmedicin. Han är dessutom doktor i medicinsk vetenskap och har stor erfarenhet av axel-relaterade besvär via sin doktorsavhandling och arbetet med elithandbollsspelare. Hos oss arbetar Martin med ultraljudsundersökning där han ställer träffsäker diagnos och ger relevant åtgärdsplan. Sedan en tid tillbaka arbetar han även som forsknings- och utbildningschef på Naprapathögskolan.

Emil Ullerholm

Emil är licensierad personlig tränare och diplomerad massör. Han har vidareutbildat sig bl a inom biomekanik (FAFS, Gray Institute), idrottsmedicin (SFAIM), fysiologi (Karolinska Institutet) och fokuserar på kroppens funktion samt prestation. Beroende på mål och förutsättning hjälper Emil dig att finna gynnsamma rörelse-/övningsval i kombination med eventuell behandling för att nå framgång.

Emil ingår även i The Academy’s samt Technogym’s utbildningsteam, där han utbildar blivande- samt befintliga personliga tränare.