Lunchmeny v.5 2023

Måndag

Viltskavsgryta med smak av enbär, champinjoner serveras med lingon och potatispuré
Pasta Bolognese med riven parmesanost
Grillad röding med hummersås, zucchinisallad, citron och dillslungad kokt potatis
Pasta Pomodore med basilika och mozzarellaost, ruccolasallad

Tisdag

Raggmunk med stekt skivad fläsk och rårörda lingon
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis
Pasta Bolognese med riven parmesanost
Pasta Pomodore med basilika och mozzarellaost, ruccola
Grillad röding med hummersås, zucchinisallad, citron och dillslungad kokt potatis

Onsdag

Ugnsbakad kyckling med rödvinssås smaksatt med örter och rostad potatis
Pasta Bolognese med riven parmesanost
Pocherad torskfilé med vitvinssås och grönsaksjulienne med kokt potatis
Morot och halloumibiffar med tzatziki och rostad potatis

Torsdag

Biffstroganoff med svamp och paprika serveras med ris, gräddfil och saltgurka
Ugnsbakad torskfilé med gräslökssås, ångad broccoli och kokt potatis
Pasta Alfredo med kyckling och ruccola
Morot och halloumibiffar med tzatziki och rostad potatis

Fredag

Lasagne al forno med mustig tomatsås
Pasta Alfredo med kyckling, parmesanost och ruccola
Pocherad fiskfilé med brynt smör, räkor, riven pepparrot och kokt potatis
Pasta Pomodore med basilika och mozzarellaost, ruccola

Hela veckan:

Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger
Caesarsallad med handskalade räkor och parmesanost och krutonger