Lunchmeny

v 20

Måndag

Merguez med grönkål och senapscreme Kyckling med dragonsås bakad blomkål med brynt smör och nötter

Tisdag

Kyckling med dragonsås Ångad fisk med ägg, sockerärtor och persiljaBakad blomkål med brynt smör och nötter

Onsdag

Köttfärslimpa med svampsås och lingon Ångad fisk med ägg, sockerärtor och persiljaBakad blomkål med brynt smör och nötter

Torsdag

Köttfärslimpa med svampsås och lingonBouillabaisse med skaldjur och aioliPersiljerot och sötpotatis med honungsricotta, ingefära och frön

Fredag

Fläskkarre med rödvin och dragoncremeBouillabaisse med skaldjur och aioliPersiljerot och sötpotatis med honungsricotta, ingefära och frön

Hela veckan på restaurang Kungliga:

Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesan och krutonger 155 kr
Caesarsallad med räkor, parmesan och krutonger 155 kr