Lunchmeny v.5 2023
Måndag
Viltskavsgryta med smak av enbär, champinjoner serveras med lingon och potatispuré | ||
Pasta Bolognese med riven parmesanost | ||
Grillad röding med hummersås, zucchinisallad, citron och dillslungad kokt potatis | ||
Pasta Pomodore med basilika och mozzarellaost, ruccolasallad |
Tisdag
Raggmunk med stekt skivad fläsk och rårörda lingon |
Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis |
Pasta Bolognese med riven parmesanost |
Pasta Pomodore med basilika och mozzarellaost, ruccola |
Grillad röding med hummersås, zucchinisallad, citron och dillslungad kokt potatis |
Onsdag
Ugnsbakad kyckling med rödvinssås smaksatt med örter och rostad potatis |
Pasta Bolognese med riven parmesanost |
Pocherad torskfilé med vitvinssås och grönsaksjulienne med kokt potatis |
Morot och halloumibiffar med tzatziki och rostad potatis |
Torsdag
Biffstroganoff med svamp och paprika serveras med ris, gräddfil och saltgurka |
Ugnsbakad torskfilé med gräslökssås, ångad broccoli och kokt potatis |
Pasta Alfredo med kyckling och ruccola |
Morot och halloumibiffar med tzatziki och rostad potatis |
Fredag
Lasagne al forno med mustig tomatsås |
Pasta Alfredo med kyckling, parmesanost och ruccola |
Pocherad fiskfilé med brynt smör, räkor, riven pepparrot och kokt potatis |
Pasta Pomodore med basilika och mozzarellaost, ruccola |
Hela veckan:
Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger |
Caesarsallad med handskalade räkor och parmesanost och krutonger |