Lunchmenyn v.20 2025
Måndag
Pasta Carbonara med färsk riven parmesanost och ruccola |
Halstrad blekafilé med ishavssås, sockerärtor, sojabönor samt färskpotatis |
Vegetariskt: Marockansk kikärtsgryta med aubergine, rostad mandel, jasminris och yoghurt |
Dagens sallad: Varmröktlax, ägg, tomater, syrad rödlök och quinoa och bulgur avokadokräm |
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon |
Smörstekt koljafilé med citrussås, ragu på betor och krasse |
Vegetariskt: Fried rice med halloumi, äggrulle, pak choi och koriander |
Dagens sallad: Varmröktlax, ägg, tomater, syrad rödlök och quinoa och bulgur avokadokräm |
Onsdag
Coq au vin på svenskt kyckling, rödvin, champinjoner, sidfläsk och potatispuré | |
Parmesanbakad fiskfilé med krämig risotto, rostad fänkål och blodapelsinsallad | |
Vegetariskt: Lasagne med sojafär, linser, mozzarellaost | |
Dagens sallad: Varmröktlax, ägg, tomater, syrad rödlök och quinoa och bulgur avokadokräm |
Torsdag
Klassisk pannbiff med karameliserad lök, kokt potatis, pressgurka och lingon |
Rimmad lax med dillstuvad färskpotatis, citron och dill |
Vegetariskt: Japansk kålpannkaka-Okonomiyaki , chilidipp och mungbönor, vårlök |
Dagens sallad: Varmröktlax, ägg, tomater, syrad rödlök och quinoa och bulgur avokadokräm |
Fredag
BBQ-pluma i bao buns, cole slawsallad, picklad lök och sötpotatis pommes | ||
Västkustgryta med sej och räkor, saffransbakad fänkål samt rouille | ||
Vegetariskt: Japansk kålpannkaka-Okonomiyaki , chilidipp och mungbönor, vårlök | ||
Dagens sallad: Varmröktlax, ägg, tomater, syrad rödlök och quinoa och bulgur avokadokräm |
Hela veckan:
Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger |
Caesarsallad med handskalade räkor, parmesanost och krutonger |
Fråga oss om allergener. Samt ursprungsland av kött, fågel och fisk så hjälper vi till med det |