Lunchmeny v.18 2024
Måndag
Lätthalstrad torskfilé med smörstekt sparris, pico de gallo och ljummen färskpotatissallad |
Parmesanstekt kycklingklubbfilé med bakad lök, svartkål samt olivpotatis |
Vegetariskt: Friterade vårrullar med sweet chilimajonnäs och äggnudelsallad |
Dagens hälsosallad med varmrökt lax och ägg |
Tisdag
Dagens husman : Raggmunk med stekt skivat fläsk och rårörda lingon |
Klassisk laxpudding på gravad lax med citron och skirat smör |
Vegetariskt: Paj med rostad broccoli och fetaost, picklad rödlök och sås verte |
Veckans hälsosallad med varmrökt lax och ägg |
Onsdag
1 maj Vi har öppet och serverar lättare lunch |
Torsdag
Kalvfärsbiff med gräddsås och mandelpotatispuré samt pressgurka |
Tapernad bakad västerhavssejfilé med ragu på cocktailtomater, basilika och dillvitvinsås |
Vegetariskt : Pasta Arrabiata med färsk riven parmesanost och ruccola |
Veckans hälsosallad : Varmrökt lax med ägg och keso |
Fredag
Grillad kalv tri tip med rostad majskräm, srirachamajonnäs samt rostad potatis |
Gremolata bakad koljafilé med spenatrisoni och ramslökssås |
Vegetariskt :Pasta Arrabiata med färsk riven parmesanost och ruccola |
Veckans hälsosallad : Varmrökt lax med ägg och keso |
Hela veckan:
Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger |
Caesarsallad med handskalade räkor och parmesanost och krutonger |