Lunchmeny

v 40

MÅNDAG
Örtbakad kycklinglårfilé med tomatsmörsås och rostad fänkål
Fisk med dillfrösås samt smörglacerad morot
Arancini med tomatsås och rostad fetaost
TISDAG
Örtbakad kycklinglårfilé med tomatsmörsås och rostad fänkål
Fisk och skaldjursquenelle med spenat samt vitvinsås
Arancini med tomatsås och rostad fetaost
ONSDAG
Tomat och kumminbräserad högrev samt rostad vitlöskyoghurt
Fisk och skaldjursquenelle med spenat samt vitvinsås
Arancini med tomatsås och rostad fetaost
TORSDAG
Tomat och kumminbräserad högrev samt rostad vitlöskyoghurt
Fisk med hummersås och citrongurka
Gulärtsfritter med dansk remoulad och gravad tomat
FREDAG
Sotad helstekt kotlett med dragonemulsion samt rödvinsås
Fisk med hummersås och citrongurka
Gulärtsfritter med dansk remoulad och gravad tomat

Hela veckan på restaurang Kungliga:

Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesan och krutonger 155 kr
Caesarsallad med räkor, parmesan och krutonger 155 kr
Veckans sallad: Klorofyllrostad spetskål med rökt kalkon, citrongurka och dragonemulsion