Lunchmenyn v.28 2025
Måndag
Krämig kycklinggryta med dragonsås serveras med ris och picklade morötter |
Dillbakad torskfilé med hackat ägg, räkor, brynt smör och färskpotatis |
Vegetariskt: Vårrullar med vietnamesisk nudelsallad soja & misodressing, koriander |
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa |
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon |
Pocherad koljafilé med hummersås och sockerärtor samt färskpotatis |
Vegetariskt: Vårrullar med vietnamesisk nudelsallad soja & misodressing, koriander |
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa |
Onsdag
Grekisk nötfärsbiff med fetaost, mynta och ljummen potatissallad , oliver, cocktailtomat, tzatziki | |
Fisk och skaldjursgryta med smak av saffran och fänkål, aioli och krutonger | |
Vegetariskt: Vårrullar med vietnamesisk nudelsallad soja & misodressing, koriander | |
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa |
Torsdag
Panerad fläskschnitzel med rödvinssås och vitlökssmör, gröna ärtor och rostad färskpotatis |
Ugnsbakad sejfilé med skaldjurssås med smak av anis, risoni och spenat |
Vegetariskt: Vårrullar med vietnamesisk nudelsallad soja & misodressing, koriander |
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa |
Fredag
Mustig högrevsgryta med jalapenõmajonnäs, nachos och ris | ||
Panerad spättafilé med curryremoulad, rostad lök, picklad lök och dillslungad färskpotatis | ||
Vegetariskt: Pasta tortellini med citronmarinerad kronärtskocka , spenat och ricottaost | ||
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa |
Hela veckan:
Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger |
Caesarsallad med handskalade räkor, parmesanost och krutonger |
Fråga oss om allergener. Samt ursprungsland av kött, fågel och fisk så hjälper vi till med det |