Lunchmenyn v.28 2025

Måndag

Krämig kycklinggryta med dragonsås serveras med ris och picklade morötter
Dillbakad torskfilé med hackat ägg, räkor, brynt smör och färskpotatis
Vegetariskt: Vårrullar med vietnamesisk nudelsallad soja & misodressing, koriander
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Pocherad koljafilé med hummersås och sockerärtor samt färskpotatis
Vegetariskt: Vårrullar med vietnamesisk nudelsallad soja & misodressing, koriander
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa

Onsdag

Grekisk nötfärsbiff med fetaost, mynta och ljummen potatissallad , oliver, cocktailtomat, tzatziki
Fisk och skaldjursgryta med smak av saffran och fänkål, aioli och krutonger
Vegetariskt: Vårrullar med vietnamesisk nudelsallad soja & misodressing, koriander
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa

Torsdag

Panerad fläskschnitzel med rödvinssås och vitlökssmör, gröna ärtor och rostad färskpotatis
Ugnsbakad sejfilé med skaldjurssås med smak av anis, risoni och spenat
Vegetariskt: Vårrullar med vietnamesisk nudelsallad soja & misodressing, koriander
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa

Fredag

Mustig högrevsgryta med jalapenõmajonnäs, nachos och ris
Panerad spättafilé med curryremoulad, rostad lök, picklad lök och dillslungad färskpotatis
Vegetariskt: Pasta tortellini med citronmarinerad kronärtskocka , spenat och ricottaost
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa

Hela veckan:

Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger
Caesarsallad med handskalade räkor, parmesanost och krutonger
Fråga oss om allergener. Samt ursprungsland av kött, fågel och fisk så hjälper vi till med det