Lunchmenyn v.20 2025

Måndag

Pasta Carbonara med färsk riven parmesanost och ruccola
Halstrad blekafilé med ishavssås, sockerärtor, sojabönor samt färskpotatis
Vegetariskt: Marockansk kikärtsgryta med aubergine, rostad mandel, jasminris och yoghurt
Dagens sallad: Varmröktlax, ägg, tomater, syrad rödlök och quinoa och bulgur avokadokräm

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Smörstekt koljafilé med citrussås, ragu på betor och krasse
Vegetariskt: Fried rice med halloumi, äggrulle, pak choi och koriander
Dagens sallad: Varmröktlax, ägg, tomater, syrad rödlök och quinoa och bulgur avokadokräm

Onsdag

Coq au vin på svenskt kyckling, rödvin, champinjoner, sidfläsk och potatispuré
Parmesanbakad fiskfilé med krämig risotto, rostad fänkål och blodapelsinsallad
Vegetariskt: Lasagne med sojafär, linser, mozzarellaost
Dagens sallad: Varmröktlax, ägg, tomater, syrad rödlök och quinoa och bulgur avokadokräm

Torsdag

Klassisk pannbiff med karameliserad lök, kokt potatis, pressgurka och lingon
Rimmad lax med dillstuvad färskpotatis, citron och dill
Vegetariskt: Japansk kålpannkaka-Okonomiyaki , chilidipp och mungbönor, vårlök
Dagens sallad: Varmröktlax, ägg, tomater, syrad rödlök och quinoa och bulgur avokadokräm

Fredag

BBQ-pluma i bao buns, cole slawsallad, picklad lök och sötpotatis pommes
Västkustgryta med sej och räkor, saffransbakad fänkål samt rouille
Vegetariskt: Japansk kålpannkaka-Okonomiyaki , chilidipp och mungbönor, vårlök
Dagens sallad: Varmröktlax, ägg, tomater, syrad rödlök och quinoa och bulgur avokadokräm

Hela veckan:

Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger
Caesarsallad med handskalade räkor, parmesanost och krutonger
Fråga oss om allergener. Samt ursprungsland av kött, fågel och fisk så hjälper vi till med det