Lunchmeny v.15 2024

Måndag

Kyckling Vindaloo med grönsaker, örtris serveras med myntayoghurt
Ugnsbakad koljafilé med gräddkokt savojkål, citron och ångad potatis
Vegetariskt: Vårrullar med sojadipp och grönsaksris
Dagens hälsosallad med grillad kycklingfilé och keso

Tisdag

Nötfärsbiff med grönpepparsås och ugnsrostad sötpotatis, bakad rödlök
Dagens husman : Raggmunk med stekt skivat fläsk och rårörda lingon
Mandelbakad västerhavssejfilé med smörstekta vaxbönor, potatisstomp
Vegetariskt: Lins och rotfruktspytt med parmesankräm och stekt ägg
Veckans hälsosallad :Basilika kyckling keso

Onsdag

Helstekt pepparkryddad svensk fläskkarré med svampsås och klyftpotatis, haricort verts
Krämig sparrisrisotto med rödpestobakad blekafilé, balsamicosirap och ruccola
Vegetariskt: Pasta Casarecce med tomat och basilika sås och olivstekt aubergine
Veckans hälsosallad: Basilika kyckling keso

Torsdag

Merguez-lammkorv med rostad blomkål och örtbulgur samt vitlökskräm
Pasta marinar med räkor och musslor färska örter och saffranskräm
Vegetariskt :Ugnsbakad rotselleri med tryffeldoftande linssallad, saltrostade pumpafrön
Veckans hälsosallad :Basilika kyckling keso

Fredag

Kycklingklubbfilé med rostad potatis, romansallad med Caesardressing , örtsallad
Pocheras torskfilé med saffranssås och grönsaker samt ångad potatis
Vegetariskt :Stekt potatisgnocchi med ratatouille, färskriven parmesanost och ruccola
Veckans hälsosallad :Basilika kyckling keso

Hela veckan:

Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger
Caesarsallad med handskalade räkor och parmesanost och krutonger