Lunchmenyn v.31 2024

Måndag

Bratwurst eller chorizo med surkål och tomat och curry sås serveras med stekt potatis
Pocherad fiskfilé med blåmusslor och champagnesås serveras med ris
Veg: Broccoli paj med lök och fetaost serveras med tomatsallad
Ds: Halstrad tonfisk på krispig sallads bädd med citronettdressing

Tisdag

Kungliga raggisar med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Fiskgratäng med räkor och hummersås och kokt potatis samt blomkål
Veg: Broccoli paj med lök och fetaost serveras med tomatsallad
Ds: Halstrad tonfisk på krispig sallads bädd med citronettdressing

Onsdag

Rosmarins marinerad kotlettrad med rödvinssås och kokt potatis
Pasta med räkor och blåmusslor toppas med ruccolasallad och parmesanost
Veg: Sojafärsfylld paprika serveras med mustig tomatsås
Ds: Halstrad tonfisk på krispig sallads bädd med citronettdressing

Torsdag

Nötfärsbiff med Chevré täcke med mustig kryddig tomatsås serveras med rostade rotfrukter
Dagens fångst med Burre Blanc sås och ångade H-kuvert
Veg: Friterade vårrulle med asiatisk råkost sallad med sesamfrö
Ds: Halstrad tonfisk på krispig sallads bädd med citronettdressing

Fredag

Kreolsk nöt gryta med heta korvar paprika svamp lök m.m serveras med ris
Varmrökt lax på ljummen potatis sallad
Veg: Gräddstuvad gnocchi med baby spenat och cashewnötter
Ds: Halstrad tonfisk på krispig sallads bädd med citronettdressing

Hela veckan:

Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger
Caesarsallad med handskalade räkor och parmesanost och krutonger