Nyheter senior

Wimbledon donerar 116 miljoner

Wimbledon har fått beröm från hela världen för sitt unika beslut att betala tio miljoner pund till tennisens professionella spelare trots att 2020 års turnering inte blev av.

Ny tennisbutik på KLTK

Från och med juli har vi en ny operatör som driver butiken i Kungl. Tennishallen. Efter 13 år valde nuvarande partner att tacka för sig och valet av efterträdare föll på Anna Laestadius och Marc Nylander.

Business Challenge

Stockholm Open Business Challenge - Missa inte chansen att delta i höstens företagsturnering. Bygg team- och vinnarkultur genom att investera i era anställda. Möt andra lag, nätverka, främja hälsa och lagkultur, heja på era kollegor och fira tillsammans.

Svemestra kungligt i sommar

I sommar kommer vi att semestra i Sverige och på hemmaplan. KLTK:s huvudsponsor Elite Hotels har därför tagit fram ett generöst erbjudande till klubbens medlemmar som ger rabatt på alla hotellbokningar t.o.m. 31 augusti 2020.

Sommartouren 2020 äntligen igång!

Första tävlingsresan för våra elitspelare inom Academy of KLTK sedan coronapandemins början gick till Ystad och de traditionsenliga sommarspelen. En riktig favoritturnering enligt klubbens tränare Magnus Ennerberg. Den är väl arrangerad och samlar hela Sverigeeliten.