Stolta sponsorer

KLTK:s klubbkoncept har tagits mycket väl emot även på sponsormarknaden. Vi har fruktsamma samarbeten med ett 15-tal företag och våra huvudsponsorer är Eurocard, Elite Hotels, Gotska, Tempest Security, Audi och BNP Paribas.

Svenska Tennismagasinet, Slazenger, CST Tennis Travel, Cloudmore, Spendrups, Skultuna, GANT, Visual Art, Lavazza, Yonex och Marques de Riscal är officiella leverantörer.

JLT Risk Solutions är Supporting Partner till Drottningens Pris, en av världens främsta juniortävlingar för flickor (U14) med anor från 1950.

Skulle ditt företag vilja bli en del av KLTK:s sponsorgrupp och ingå i ett unikt nätverk med några av landets mest spännande och dynamiska bolag så kontakta Bertil Petersen 0706-512 347 eller Mats Låftman 08-459 15 22.

Huvudsponsorer

Eurocard är ett kortföretag på den nordiska marknaden för privat- och företagskort och verkar för att företag och privatpersoner ska kunna genomföra betalningar på ett sätt som är säkert, effektivt och enkelt.

Elite Hotels of Sweden AB är en av Sveriges ledande hotellkedjor och består idag av kvalitetshotell på 17 orter – från Malmö i söder till Luleå i norr. Vd och ägare är Bicky Chakraborty. Elite Hotels har c:a 4 500 anställda och huvudkontoret finns i Stockholm. Pubkedjan The Bishop’s Arms med sina 40 pubar ingår i koncernen.

Gotska Fastighets AB utvecklar, hyr ut, bygger och äger fastigheter åt verksamheter med kommersiellt fokus. Med engagemang i helheten och respekt för förväntningarna bygger vi också boplatser med inbyggd livskvalitet.

Tempest är en helhetsleverantör av bevakning, säkerhet och fastighetstjänster. Med fokus på serviceintensiva miljöer erbjuder vi anpassade lösningar för var kund. Vårt mål är att arbeta nära dig i alla led och tillsammans skapa en överlägsen leverans och hitta en enklare och tryggare vardag för dig.

Audi är en internationell tillverkare av premiumbilar och ägs huvudsakligen av Volkswagen AG. Fram till 2025 planerar Audi att lansera 12 rena elbilar och över 20 laddhybrider utöver de mildhybriderna och gasdrivna modellerna som redan finns i programmet. Audi vill genom sitt sponsorskap visa att man stödjer KLTK:s verksamhet och dess idé att utveckla nästa generation tennisspelare.


BNP Paribas är en ledande Global Bank med drygt 200.000 anställda. Sedan 1973 har det internationella samarbetet mellan banken och tennissporten vuxit alltmer och idag är man den främsta tennissponsorn i världen. Inte mindre än 550 turneringar runt klotet har BNP Paribas som sponsor, både proffs- och amatörtävlingar.

Officiella leverantörer

Svenska Tennismagasinet är landets ledande magasin om tennis som belyser såväl internationell som svensk tennis på alla nivåer. Magasinet kommer hem i brevlådan till KLTK:s spelande seniormedlemmar. Tre gånger per år ger Svenska Tennismagasinet dessutom ut Inside KLTK, en klubbtidning om och kring verksamheten i klubben.

Slazenger är officiell boll till både KLTK och Wimbledon. Vad inte alla känner till är att de också är KLTK:s äldsta leverantör. Slazenger har levererat tennisutrustning och bollar till klubben sedan 1901.

Custom Sport Tours är en specialiserad resebyrå för tennisspelare. Företaget drivs av Joe Beaton, som är en mycket erfaren tennistränare. CST har som mål att skapa en oförglömlig tennissemester för sina kunder.

Spendrups Bryggeri grundades 1897. Vi är ett bryggeri med ett brett sortiment. Engagemanget och passionen är lika stor nu som då. För oss är alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. Bland våra varumärken finner du Spendrups Bryggeri,Norrlands Guld, Mariestads, Heineken, Loka, Schweppes, Briska, El Coto, Gallo m fl. Familjeföretaget Spendrups är ett svenskt och oberoende bryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande.

I över 400 år har Skultuna tillverkat metallföremål av högsta kvalitet. Alltid med samma känsla för kvalitet och design skapar Skultuna idag morgondagens antikviteter för kommande generationer.

GANT är ett livsstilsvarumärke med kläder, accessoarer och inredning för män, kvinnor och barn. Med sitt ursprung 1949 på den amerikanska västkusten och rötterna i Ivy League-universitetens campus, har GANT utvecklats med en europeisk finess. En tidlös stil, för en aktiv livsstil, som värnar om ett rikt arv liksom ständig innovation. Idag finns GANT på över 70 marknader, i 750 butiker och hos 4,000 utvalda återförsäljare.

Visual Art är en internationell, digital helhetsleverantör som kombinerar teknisk expertis med kreativa talanger. Sedan 1997 har de skapat innovativa och effektiva kommunikationslösningar för kunder inom vitt skilda affärsområden, världen över. Kärnverksamheten ligger inom Digital Signage och Digital Out of Home – med Sveriges största digitala utomhusnätverk når de varje vecka 50 miljoner kunder.

Lavazza grundades 1895 i Turin, Italien och ägs fortfarande av familjen Lavazza nu i fjärde generationen. Som den femte största kafferostaren i världen är Lavazza aktiv i fler än 90 länder genom dotterbolag och distributörer samt exporterar mer än 63% av sin produktion. För mer än 120 år sedan upptäckte Luigi Lavazza möjligheten att blanda och kombinera bönor av olika ursprung vilket än idag präglar både företagets kultur och dess hantverk. Lavazza är verksam inom samtliga affärsområden: dagligvaruhandeln, restaurang och café, hotell samt kontor där fokus alltid läggs på kvalitet, innovation och service.

Yonex bildades 1946 i Niigata, Japan. Verksamheten började med fiske men tidigt blev man världsledande inom badminton. Idag är Yonex en av de främsta aktörerna inom tennissporten med kontrakterade världsstjärnor så som Stan Wawrinka, Denis Shapovalov, Nick Kyrgios, Naomi Osaka och tidigare världsettan Angelique Kerber.

Marques de Riscal är en av de äldsta familjeägda vinproducenterna i Spanien och också en av mest historiskt betydelsefulla. Det var Marques de Riscal som skapade det moderna, ekfatslagrade Rioja-vinet på 1860-talet, och det var också Marques de Riscal som 1970 utvecklade Spaniens bästa vita vin i Rueda. Sedan mer än 25 år är Marques de Riscal en av svenskarnas vinfavoriter, och importeras av Nigab, en ledande importör av vin och sprit till den svenska marknaden.