Stolta partners

KLTK:s klubbkoncept har tagits mycket väl emot även på sponsormarknaden. Vi har fruktsamma samarbeten med ett 15-tal företag och våra huvudsponsorer är Eurocard, Elite Hotels, Tempest Security, Audi, BNP Paribas och G&W Fondkommission.

Svenska Tennismagasinet, Slazenger, CST Tennis Travel, Spendrups, Skultuna, Visual Art, GHP Idrottscentrum, Arvid Nordquist och HEAD är officiella leverantörer.

Skulle ditt företag vilja bli en del av KLTK:s partnergrupp och ingå i ett unikt nätverk med några av landets mest spännande och dynamiska företag så kontakta Bertil Petersen 070-651 23 47 eller Ulrika Saxon 070-643 60 65.

Huvudpartners

Eurocard är ett kortföretag på den nordiska marknaden för privat- och företagskort och verkar för att företag och privatpersoner ska kunna genomföra betalningar på ett sätt som är säkert, effektivt och enkelt.

Elite Hotels of Sweden AB är en av Sveriges ledande hotellkedjor och består idag av kvalitetshotell på 17 orter – från Malmö i söder till Luleå i norr. Vd och ägare är Bicky Chakraborty. Elite Hotels har c:a 4 500 anställda och huvudkontoret finns i Stockholm. Pubkedjan The Bishop’s Arms med sina 40 pubar ingår i koncernen.

Tempest är en helhetsleverantör av bevakning, säkerhet och fastighetstjänster. Med fokus på serviceintensiva miljöer erbjuder vi anpassade lösningar för var kund. Vårt mål är att arbeta nära dig i alla led och tillsammans skapa en överlägsen leverans och hitta en enklare och tryggare vardag för dig.

Audi är en internationell tillverkare av premiumbilar och ägs huvudsakligen av Volkswagen AG. Fram till 2025 planerar Audi att lansera 12 rena elbilar och över 20 laddhybrider utöver de mildhybriderna och gasdrivna modellerna som redan finns i programmet. Audi vill genom sitt sponsorskap visa att man stödjer KLTK:s verksamhet och dess idé att utveckla nästa generation tennisspelare.


BNP Paribas är en ledande Global Bank med drygt 200.000 anställda. Sedan 1973 har det internationella samarbetet mellan banken och tennissporten vuxit alltmer och idag är man den främsta tennissponsorn i världen. Inte mindre än 550 turneringar runt klotet har BNP Paribas som sponsor, både proffs- och amatörtävlingar.

G&W Fondkommission bildades 1998 och är ett auktoriserat värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Vi erbjuder våra kunder kvalificerade tjänster inom Corporate Finance och Kapitalförvaltning, baserat på en lång samlad erfarenhet och en bred kompetens.

Supporting Partner Drottningens Pris

PE Alliance AB är en partnerägd, stockholmsbaserad rådgivare inom alternativa investeringar. Företaget har ett erfaret team specialiserade på kapitalanskaffning. PE Alliance AB arbetar i nära samarbete med världsledande riskkapitalfonder. Bolaget ger investerare unik tillgång till de mest attraktiva och övertecknade Buyout, Venture Capital och Growth Equity-fonderna i Nordamerika till låga avgifter. Flera i vårt team är passionerade tennisentusiaster!

Officiella leverantörer

Svenska Tennismagasinet är landets ledande magasin om tennis som belyser såväl internationell som svensk tennis på alla nivåer. Magasinet kommer hem i brevlådan till KLTK:s spelande seniormedlemmar. Tre gånger per år ger Svenska Tennismagasinet dessutom ut Inside KLTK, en klubbtidning om och kring verksamheten i klubben.

Slazenger är officiell boll till både KLTK och Wimbledon. Vad inte alla känner till är att de också är KLTK:s äldsta leverantör. Slazenger har levererat tennisutrustning och bollar till klubben sedan 1901.

Custom Sport Tours är en specialiserad resebyrå för tennisspelare. Företaget drivs av Joe Beaton, som är en mycket erfaren tennistränare. CST har som mål att skapa en oförglömlig tennissemester för sina kunder.

Spendrups Bryggeri grundades 1897. Vi är ett bryggeri med ett brett sortiment. Engagemanget och passionen är lika stor nu som då. För oss är alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. Bland våra varumärken finner du Spendrups Bryggeri,Norrlands Guld, Mariestads, Heineken, Loka, Schweppes, Briska, El Coto, Gallo m fl. Familjeföretaget Spendrups är ett svenskt och oberoende bryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande.

I över 400 år har Skultuna tillverkat metallföremål av högsta kvalitet. Alltid med samma känsla för kvalitet och design skapar Skultuna idag morgondagens antikviteter för kommande generationer.

GANT är ett livsstilsvarumärke med kläder, accessoarer och inredning för män, kvinnor och barn. Med sitt ursprung 1949 på den amerikanska västkusten och rötterna i Ivy League-universitetens campus, har GANT utvecklats med en europeisk finess. En tidlös stil, för en aktiv livsstil, som värnar om ett rikt arv liksom ständig innovation. Idag finns GANT på över 70 marknader, i 750 butiker och hos 4.000 utvalda återförsäljare.

Visual Art är en internationell, digital helhetsleverantör som kombinerar teknisk expertis med kreativa talanger. Sedan 1997 har de skapat innovativa och effektiva kommunikationslösningar för kunder inom vitt skilda affärsområden, världen över. Kärnverksamheten ligger inom Digital Signage och Digital Out of Home – med Sveriges största digitala utomhusnätverk når de varje vecka 50 miljoner kunder.

GHP är en svensk vårdgivare som driver ett 20-tal specialistverksamheter i Norden där GHP Idrottscentrum har ett tydligt fokus på idrottsmedicinska frågeställningar utifrån ett helhetsperspektiv där bl.a. medicin, arbetsfysiologi, psykologi och nutrition utgör viktiga komponenter. Vår ambition är inte bara att hjälpa dig bli symptomfri - vårt mål är att hjälpa dig prestera på topp!

Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter. I deras sortiment finns livsmedel, kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non food-produkter. I Kungl. Tennishallen serveras Arvid Nordquists egenrostade kaffe i såväl restaurang, klubbrum som övriga möteslokaler.

HEAD tillverkar sportutrustning och kläder för racket- och vintersport och är det mest framgångsrika varumärket inom professionell tennis på herrsidan det senaste decenniet. Vårt mål är att erbjuda högpresterande produkter till alla atleter, såväl amatörer som proffs, oavsett ålder, för att ge alla möjlighet att utvecklas, njuta och ta sitt idrottande precis dit de vill, på såväl banan som i pisten.