KLTK Collection

KLTK Butiken erbjuder ett brett sortiment av designade KLTK-artiklar. Vi har skapat en fashionabel klädkollektion med ett härligt och sportigt utbud av klubbkläder.

KLTK Butiken erbjuder ett brett sortiment av designade KLTK-artiklar. Vi har skapat en fashionabel klädkollektion med ett härligt och sportigt utbud av klubbkläder. Vår Members Collection inspireras av vår historia, våra medlemmar, tennis och det nya athleisure modet. Bland produkterna är klubbens vackra emblem central. Du som kund hittar allt från hoodies, pikétröjor, t-shirts, lounge-set och diverse accessoarer, både för juniorer och seniorer. Kollektionen innehåller även kepsar, manschettknappar, sportflaskor, vibrationsdämpare och annat spännande.

Vi tillhandahåller även KLTK:s officiella tävlingsdräkt för dig som representerar klubben i tävlingssammanhang eller bara vill vara stolt medlem på banan.

Samtliga KLTK-artiklar är uppskattade presenter, Ge någon ett trevligt minne från klubben, eller varför inte unna dig själv något fint.

Välkommen in!