KLTK Collection

Kungl. Lawn Tennis Klubben bildades år 1896. Under närmare 50 år bedrevs verksamheten på olika anläggningar runt det område där Stockholms Stadion ligger idag.

Men varken Kungen (Gustaf V) eller de andra medlemmarna trivdes riktigt och framförallt saknades ett ”eget hem” att verka i. Den 22 oktober 1943 kunde en lycklig tenniskung inviga Kungl. Tennishallen. Sedan dess har KLTK och Kungl. Tennishallen upplevt ett fantastiskt drygt halvsekel med framgångar och upplevelser som de troligen inte vågade drömma om 1943. KLTK har sedan 1969 varit delägare och medarrangörer av ATP-tävlingen If Stockholm Open.

KLTK Butiken erbjuder ett brett sortiment av egna KLTK-artiklar. Vi har en klädkollektion med en klassisk overall, hoodtröja, pikétröja, samt t-shirts för både junior och senior. Även ölglas, whiskeyglas med tillbehörande karaff samt glasunderlägg har vi att erbjuda. Övriga produkter är t. ex. tennisbag, wristband, sockor och slips.

Samtliga artiklar är uppskattade presenter att ge bort, eller varför inte till sig själv som ett trevligt minne från klubben.

Produkterna är tillgängliga för såväl medlemmar som gäster och besökare.