Kläder

Tennis är inte bara är en sport utan också ett mode och en livsstil. Därför har vi i butiken skapat en miljö som både inspirerar och ger tennismodet en chans att briljera. Det ska vara kul att träna och vi tror att rätt redskap och utrustning utökar chanserna att prestera bättre.

KLTK Butiken erbjuder ett varierat och spännande utbud av tenniskläder för junior, dam och herr. Vi har ett trendsäkert sortiment med ett handplockat urval från de ledande varumärkena inom tennis: HEAD, GANT, Ralph Lauren, J. Lindeberg, Fila, Lacoste, Nike, Casall, mm. Vi har allt från de mer avancerade tekniska produkterna på marknaden till athleisure. Hos oss klär du dig både på och utanför banan såväl som tävlingsspelare som motionär. Här kan du hitta rätt outfit för just din typ av träning.

Missa inte att vi dessutom erbjuder loungekläder från vår egendesignade Members Collection som innehåller t-shirts, sweatshirts, hoodies och loungeset. Du vet väl att du kan hitta den klassiska KLTK björnen i denna kollektion?