Restaurang Kungliga på Gärdet – sedan 1943

Välkommen till vår restaurang i Kungl. Tennishallen på Gärdet.

Vi har frukost som innehåller allt från goda mackor till kokta ägg, smoothies och kaffe.

Restaurang Kungliga serverar LUNCH alla vardagar mellan 11.00 – 14.00.  Välj mellan kött, fisk, vegetarisk eller någon av våra härliga sallader.

Under eftermiddagen dukar vi upp fika och nyttiga mellanmål för dig som tränat. Här finns lättare mat för hungriga ungdomar (varmkorv med bröd eller grillade mackor) och även kvällens juniormat, en enklare rätt för att underlätta tidspusslet i er vardag för alla som inte hinner hem och äta mellan skolan och träning.

Från 14.00 serveras vi även sallad, räksmörgås, våra goda pizzor och kvällens middag.

Välkomna!

Abonnera restaurangen

Arenan Kungl. Tennishallen går också att boka för större arrangemang. Konserter, fester, utställningar interna eller externa evenemang.

Restaurang Kungliga går att abonnera för fester och events för mellan 20-70 personer. Satsa på en sittande 3-rättersmeny eller bjud på uppdukad buffé för en mer avslappnad stämning. För dig som hellre vill ordna mingel kan vi erbjuda tilltugg och dryck för upp till 100 personer. Det finns också möjlighet till dans och bar efter middagen.

Du kan även hyra arenan Kungl. Tennishallen i Stockholm för större arrangemang som konserter, fester och utställningar. KONTAKTA OSS så berättar vi mer om priser och villkor.