Restaurang Kungliga på Gärdet – sedan 1943

Välkommen till vår restaurang i Kungl. Tennishallen på Gärdet.

Vi har frukost som innehåller allt från goda mackor till kokta ägg, smoothies och kaffe.

Restaurang Kungliga serverar LUNCH alla vardagar mellan 11.00 – 14.00.  komponera din egen maträtt, välj mellan tre olika proteiner varje dag samt ett stort utbud av olika sallader och variation av kolhydrater. Vi serverar även matiga smörgåsar och sallader efter säsong.

Under eftermiddagen dukar vi upp fika och nyttiga mellanmål för dig som tränat extra hårt. Här finns ”Klubb-Krubb” för hungriga ungdomar (varmkorv med bröd eller grillade mackor). Vi har också nybakat fikabröd med kaffe för morfar som väntar på att hämta barnbarnen.

På kvällen finns middag, sallad och smörgåsar när du kommer direkt från jobbet. Handla gärna av oss och ta med hem från vår restaurang om du känner dig trött eller stressad.

Abonnera restaurangen

Arenan Kungl. Tennishallen går också att boka för större arrangemang. Konserter, fester, utställningar interna eller externa evenemang.

Restaurang Kungliga går att abonnera för fester och events för mellan 20-70 personer. Satsa på en sittande 3-rättersmeny eller bjud på uppdukad buffé för en mer avslappnad stämning. För dig som hellre vill ordna mingel kan vi erbjuda tilltugg och dryck för upp till 100 personer. Det finns också möjlighet till dans och bar efter middagen.

Du kan även hyra arenan Kungl. Tennishallen i Stockholm för större arrangemang som konserter, fester och utställningar. KONTAKTA OSS så berättar vi mer om priser och villkor.