Säkra dina biljetter till Davis Cup 3-4 februari

Om en månad blir Kungl. Tennishallen spelplats för Davis Cup-kvalet mot Bosnien-Hercegovina den 3–4 februari. Segraren kvalificerar sig för slutspelet i tennisens lag-VM: Davis Cup Finals.

Davis Cup är tennisens lag-VM på herrsidan och sportvärldens största årligen återkommande lagtävling med över 140 deltagande nationer. Sedan 2019 spelas elitdivisionen i ett nytt VM-format med ett säsongsavslutande slutspel: Davis Cup Finals.

Landskampen består av fyra singlar och en dubbel, samtliga spelas i bäst av tre set. Vid svensk seger kan herrlandslaget se fram emot spel i Davis Cup Finals för tredje året i rad. 16 nationer deltar i världsfinalen: 12 kvalvinnare, de två finalisterna från 2022 års turnering (Australien och Kroatien) samt Italien och Spanien som tilldelats varsitt wildcard.

Du har väl inte glömt att säkra din biljett?
Biljetter till fredagen med matchstart kl. 17.00 hittar du HÄR.
Biljetter till lördagen med matchstart kl. 13.00 hittar du HÄR.

Är du intresserad av att vara mer än bara åskådare söker Svenska Tennisförbundet din hjälp som funktionär för olika områden så som läktar- och entrévärd samt chaufförer. För en intresseanmälan, följ denna LÄNK.

Vi ser fram emot att träffas i Kungl. Tennishallen den 3-4 februari för att heja fram Sverige till slutspel!