RM-succé för juniorerna

Under mars månad har regionsmästerskapen i singel avgjorts för juniorerna där Solna TK stod som arrangör. Totalt var det 44 st KLTK juniorer som deltog och det var väldigt glädjande att se många fina insatser.

Coacherna Leo Öberg och Mikael Ryberger var på plats och bevakade KLTK juniorernas matcher och totalt under tävlingen blev det 11 medaljer till KLTK:s juniorer.

I 16 års klasserna blev det dubbla guld där KLTK:s Lois Bernstein och Theodor Moses Lorentzon tog meriterande segrar genom turneringen. Marcus Bergelin gjorde även han en fin tävling i HS21 klassen som slutade med turneringsseger.

I de yngre klasserna hade vi många spelare som deltog och kämpade väl. Kul att många visar en hög nivå och är med i slutomgångarna.