Nyheter junior

Damernas Elitserie

Vårt unga damlag vann förra året Division 1 och får nu testa vingarna i Elitserien. Lagets frontspelare, Klara Milicevic, befinner sig på college i Alabama men väntas hem för att ta på sig kaptensbindeln som lagets enda seniorspelare.

Ulrika Saxon ny generalsekreterare för KLTK

Styrelsen har beslutat att utse Ulrika Saxon till ny generalsekreterare efter Mats Låftman, som efter 17 år lämnar tjänsten vid årsskiftet.

KLTK Gymmet hjälper eliten

Det har varit stjärntätt på Stockholm Open och talangfullt på Kungens Kanna & Drottningens Pris. Två stora internationella evenemang som följde tätt på varandra i Kungl. Tennishallen i oktober/november.

Nytt format för Elitserien

Efter hundranitton år ändrade Internationella Tennisförbundet år 2019 formatet på Davis Cup. Svenska Tennisförbundet vill inte vara sämre utan lanserar nu ett nytt upplägg för den svenska Elitserien.

Portugal och Rumänien för första gången

Trots att Kungens Kanna spelats sedan 1901 och Drottningens Pris sedan 1950 har vi aldrig tidigare sett en portugis och en rumän lyfta segerpokalen. Nu har det hänt till sist i superkategoritävlingen i Kungl. Tennishallen som avslutades på söndagen.