Lunchmenyn v.25 2025

Måndag

Pasta Alfredo med kyckling riven Grana Padano och sockerärtssallad
Sesambakad Norsk fjordlax med teriyakisås och asiatiska grönsaker jasminris
Vegetariskt: Ugnsbakad blomkål med hyvlad mandel, brynt smör och risoni med spenat
Dagens sallad: Varmröktlax, rädisor, tomater, syrad rödlök, bulgur och sås verté

Tisdag

Coq au vin-lårkycklingfilé kokt i rödvin, sidfläsk, champinjoner, lök och ris
Nystekta strömmingsflundror med skirat smör, citron, potatispuré och lingon
Dagens husman: Vaggeryds isterband med persiljestuvad färskpotatis och inlagda rödbetor
Vegetariskt: Rödbetsbiffar med fetaost och gurkyoghurt, qiunoasallad och rostade pumpafrön
Dagens sallad: Varmröktlax, rädisor, tomater, syrad rödlök, bulgur och sås verté

Onsdag

Nattbakad fläskkarré med Café de Parissås, haricort vertsallad, rostad potatis
Pocherad koljafilé med citron och gräslökssås. tomat och kaprissallad, färskpotatis
Vegetariskt: Burrito med sojafärs och svarta bönor, mozzarellaost och tomatsås
Dagens sallad: Varmröktlax, rädisor, tomater, syrad rödlök, bulgur och sås verté

Torsdag

Grillad majskycklingfilé med Caesardressad nypotatissallad och sommargrönsaker
Ugnsbakad laxfilé med hollandaisesås och dillslungad färskpotatis
Vegetariskt: Broccolipaj serveras med grekisk sallad, oliver, fetaost, tomat och lök
Dagens sallad: Varmröktlax, rädisor, tomater, syrad rödlök, bulgur och sås verté

Fredag

Midsommarafton stängt och vi dansar kring stången och äter jordgubbar
Midsommardagen stängt!
Vi har öppet på söndag och serverar lättare förtäringen och i cafét finns godsaker och glass.

Hela veckan:

Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger
Caesarsallad med handskalade räkor, parmesanost och krutonger
Fråga oss om allergener. Samt ursprungsland av kött, fågel och fisk så hjälper vi till med det