Lunchmenyn v.36 2025
Måndag
Skånsk kalops med morötter, skivade rödbetor och kokt potatis | ||
Ost och spenatpanerad färsk sejfilé med creme-fraichesås med tomat, matvete | ||
Vegetariskt: Grönsaksstroganoff toppad med gräddfil serveras med ris | ||
Dagens sallad: Sotad tonfisk , rostade sesamfrön, het mangosalsa och sojadressing |
Tisdag
Helstekt kryddrubbad fläskkarré med äppelcidersås och chiliugnsbakade morötter och potatis |
Sotad lättgravad kummelfilé med citron och stenbitsromsås, suger snaps och dillpotatis |
Vegetariskt: Stekt panerad zucchini med aubergineröra, fetaost och pärlcouscoussallad |
Dagens sallad: Sotad tonfisk , rostade sesamfrön, het mangosalsa och sojadressing |
Onsdag
Biff Lindström toppad med persiljesmör, rödvinssås, haricort verts och rostad potatis | |
Pasta-tortiglioni med ugnsbakad lax, spenat och sparrissås och riven västerbottenost | |
Vegetariskt: Friterade vårrullar med nudel och grönsakswok, sesamdressing och färsk koriander | |
Dagens sallad: Sotad tonfisk , rostade sesamfrön, het mangosalsa och sojadressing |
Torsdag
Coq au vin med kyckling i rödvin, bacon, svamp, syltlök, morötter serveras med ris |
Saffransdoftande fisk och skaldjursgryta med fänkål, tomat, purjolök samt bulgur |
Vegetariskt: Svampfylld tortellini med kantareller toppad med babyspenat och Grana Padano |
Dagens sallad: Sotad tonfisk , rostade sesamfrön, het mangosalsa och sojadressing |
Fredag
Helstekt pluma med chimichurri serveras med potatisgratäng | ||
Ugnsbakad laxfilé med citron och gräslökssås, pärlcouscous, tomat och ärtskott | ||
Vegetariskt: Rostad broccoli med grill halloumi och rotfruktsgratäng | ||
Dagens sallad: Sotad tonfisk , rostade sesamfrön, het mangosalsa och sojadressing |
Hela veckan:
Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger |
Caesarsallad med handskalade räkor, parmesanost och krutonger |
Fråga oss om allergener. Samt ursprungsland av kött, fågel och fisk så hjälper vi till med det |