Lunchmenyn v.25 2025
Måndag
Pasta Alfredo med kyckling riven Grana Padano och sockerärtssallad |
Sesambakad Norsk fjordlax med teriyakisås och asiatiska grönsaker jasminris |
Vegetariskt: Ugnsbakad blomkål med hyvlad mandel, brynt smör och risoni med spenat |
Dagens sallad: Varmröktlax, rädisor, tomater, syrad rödlök, bulgur och sås verté |
Tisdag
Coq au vin-lårkycklingfilé kokt i rödvin, sidfläsk, champinjoner, lök och ris |
Nystekta strömmingsflundror med skirat smör, citron, potatispuré och lingon |
Dagens husman: Vaggeryds isterband med persiljestuvad färskpotatis och inlagda rödbetor |
Vegetariskt: Rödbetsbiffar med fetaost och gurkyoghurt, qiunoasallad och rostade pumpafrön |
Dagens sallad: Varmröktlax, rädisor, tomater, syrad rödlök, bulgur och sås verté |
Onsdag
Nattbakad fläskkarré med Café de Parissås, haricort vertsallad, rostad potatis | |
Pocherad koljafilé med citron och gräslökssås. tomat och kaprissallad, färskpotatis | |
Vegetariskt: Burrito med sojafärs och svarta bönor, mozzarellaost och tomatsås | |
Dagens sallad: Varmröktlax, rädisor, tomater, syrad rödlök, bulgur och sås verté |
Torsdag
Grillad majskycklingfilé med Caesardressad nypotatissallad och sommargrönsaker |
Ugnsbakad laxfilé med hollandaisesås och dillslungad färskpotatis |
Vegetariskt: Broccolipaj serveras med grekisk sallad, oliver, fetaost, tomat och lök |
Dagens sallad: Varmröktlax, rädisor, tomater, syrad rödlök, bulgur och sås verté |
Fredag
Midsommarafton stängt och vi dansar kring stången och äter jordgubbar | ||
Midsommardagen stängt! | ||
Vi har öppet på söndag och serverar lättare förtäringen och i cafét finns godsaker och glass. |
Hela veckan:
Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger |
Caesarsallad med handskalade räkor, parmesanost och krutonger |
Fråga oss om allergener. Samt ursprungsland av kött, fågel och fisk så hjälper vi till med det |