Kungens Kanna & Drottningens Pris 2022

Kungens Kanna & Drottningens Pris är en av världens främsta juniortävlingar och genomförs i år den 29 oktober till den 6 november.

Att arrangera en så omfattande och prestigefylld tävling som Kungens Kanna & Drottningens Pris skulle inte vara möjligt utan de funktionärer som hjälper till under veckan. Vi är tacksamma för att ni hjälper till att göra denna tävling till en av Europas största och mest omtyckta juniortävlingar.

Vi söker funktionärer till fyra arbetsområden:

PLAYERS DESK
Spelarnas servicedisk. Här hjälper vi till med träningsbanor, träningsbollar och annan service. Stundtals stressigt och stundtals inget att göra mer än att vänta på nästa anstormning.

PLAYERS LOUNGE
Spelarnas och coachernas uppehållsrum där vi servar med saft, te och kaffe. Mycket plock av disk och kaffebryggning men många glada och tacksamma gäster.

INTERVJUARE
Under de inledande dagarna kommer spelarna att få svara på några korta frågor efter ett fast frågeformulär. Vi söker därför dig som har erfarenhet av att intervjua och tycker det låter roligt att få möjlighet att intervjua några av tennis tourens kommande proffsspelare.

OFF COURT UMPIRE
Att vara Off Court Umpire innebär i korthet att man är matchvärd. Du ser till att det finns bollar och vatten på banorna och att matcherna löper på enligt anvisat schema.

Nedan hittar ni arbetspassen för respektive område:
PLAYERS DESK (inkl. intervjupass)
PLAYERS LOUNGE
OFF COURT UMPIRE

Du bokar ditt/dina pass genom att skicka ett mail till kansli@kltk.se. Uppge namn, nummer på önskat arbetspass och mobilnummer.