Juniorligan VT18

Juniorligan innefattar ett poolspel där spelarna i en specifik ålder spelar matchspel under en timme. Tiderna och grupperna görs i ordning i förväg utav de ansvariga på klubbarna.

SPELSCHEMA

TABELL

Juniorligan ska bara innefatta spelare i åldrarna 11-14 år (under 2018 blir det barn födda 2004-2007). Flickor och pojkar kommer att delas in efter spelstyrka och därmed hamna i samma grupp enligt spelstyrkan. Vilka det blir avgör den ansvarige för respektive klubb.

Juniorligan spelas under en hel termin, vid 15 tillfällen. Man spelar i samma pool under hela terminen. Varje grupp kommer att bestå av max 8 spelare där man möter varandra 2-3 gånger beroende på hur många spelare det är i poolen.

Vid terminsslut tilldelas de tre spelarna som vunnit flest matcher i sin grupp med en pokal (1:a pris, 2:a pris och 3:e pris).

Varje match spelas under en timme där man räknar totala antal game man hunnit spela, ex 9-7 i game. Om tiden är ute och man håller på med ett game så är det den som leder gamet som vinner det, ex 7-6 och 40-30 = 8-6 totalt. Resultatet skrivs sedan upp på anslagstavlan.

För att vara med i Juniorligan betalar man ett pris på 400 kr som också de som är med i Fredagsspelen betalar.

För att detta ska fungera MÅSTE alla spelare registrera resultaten på anslagstavlan efter match.

Vad händer om jag inte kan spela den tiden och den dagen? Då måste DU ta kontakt med motståndaren och hitta en ny speltid (kontaktuppgifterna till alla spelare finns i excelfilen som skickats på mailen). Viktigt att meddela resultatet efter avslutat match!