Personliga tränare & terapeuter

Låt någon av våra tränare ta hand om dig och se till att du når dina mål. Du blir inspirerad vilket leder till bättre motivation och resultat. Boka tid med en av oss tränare så gör vi en plan utefter dina förutsättningar både vad gäller kost och träning.

Personliga tränare & terapeuter

Linus Fredriksson

Linus har arbetat fyra år som professionell personlig tränare och friskvårdskonsult. Bakgrund från ishockey och extrem skidåkning. Linus är specialiserad på kettlebells, funktionell träning & olympisk lyftning. Utbildning: Lic. PT, lic. Core instruktör, olympisk styrka, high performance movement, explosive performance movement, box instruktör & idrottspedagog.

Chris Månsson

Chris är en internationellt licensierad personlig tränare och en Fellow of Applied Functional Science tillhörande Gray Institute. Han har varit en del av den svenska junioreliten i tennis och använder sin kunskap för att omvandla möjlighet till prestation. Chris tjänster omfattar fysisk hälsa, kondition och välbefinnande genom förebyggande, terapi, utbildning och lagarbete.

Eva Hallén Söderström

Eva har undervisat Pilates sedan 2009. Oavsett om du väljer att träna på matta, Reformer, Cadillac eller Wundachair är Pilates ett fantastiskt hjälpmedel till ett aktivt och hälsosamt liv oavsett om det handlar om rehabilitering från en skada, utmaningen att vänta och föda barn eller bara en önskan om att känna sig hälsosam och stark under alla livets faser.

Johan Nylén

Johan Nylén är delägare och personlig tränare på InMo MT. Han är resultatinriktad, oavsett om det handlar om att prestera bättre eller öka människors välbefinnande, både på individ - och gruppnivå. Genomför alltid en nulägesanalys innan träningen eller upplägget startas. Johan jobbar därefter främst med korrektiv träning som bas vilket ger stora effekter på alla kategorier av människor.

Carl Norell

Carl är Leg Fysioterapeut och utbildad i arbetsfysiologi och idrottsmedicin. Han arbetar med prestationsinriktad träning med inriktning för löpare/cyklister/triatleter. Han arbetar även med idrottsrehabiltering, idrottsspecifik mobilitet och styrka. Carl har jobbat med uthållighetsprestation och rehab i över 10 år. Han har hjälpt både elitaktiva mot VM och motionärer mot motionslopp.

Fredrik Karlsson

Fredrik är legitimerad kiropraktor sedan 2016, utbildad massageterapeut sedan 2009 och Fellow of Applied Functional Science sedan 2016. I Fredriks behandlingar ser han till kroppen i dess helhet och kombinerar olika tekniker med träning och rehabilitering. På så sätt optimeras behandlingen för din kropp och den aktivitet som du ägnar dig åt.

Jenny Johansson

Jenny jobbar som leg Kiropraktor sedan 2005 och är utbildad inom Applied Functional Science (Gray Institute). I hennes behandlingar/ rehabiliteringar ser hon till kroppen i dess helhet och anpassar efter individens målsättningar, idrott och behov. Jenny är en av grundarna till IT-plattformen Kinexit som levererar individanpassad träning direkt till mobilen.

Jenny Svedberg Freéd

Jenny är 22 år och arbetar idag som tränare för vuxna och juniorer i olympisk lyftning. Hon har utbildning i olympiska lyft steg 1 och 2 samt i idrottspedagogik. Träning med skivstång är bra för dig som vill bygga upp grundstyrka, smidighet och explosivitet. Träningsformen passar även dig som bara vill ha rolig träning som har positiv inverkan i vardagen.

Sebastian Cepeda

Sebastian är utbildad fystränare under Riksidrottsförbundet samt licensierad personlig tränare. Han har utövat kampsport i över 20 år och tävlat både som amatör och proffs i olika dicipliner. Numera är Sebastian även utbildad MMA tränare och har coachat åtskilliga professionella svenska fighters sen 2010. Hans pass fokuserar på kroppens naturliga rörelser med inslag av kampsport, funktionell styrketräning och gymnastik.

Johan Forsbring

Johan är Leg. Naprapat och fystränare med inriktning mot idrottsmedicin och har sedan 1997 jobbat med elitidrott inom fotboll, ishockey och tennis. Bl.a. för Sv. Fotbollsförbundet med A-landslag men i huvudsak med U21-landslaget och har varit med under fyra EM-slutspel och ett OS-slutspel. Jobbar som fystränare för Djurgården fotboll och har vunnit 3 SM-guld med klubben. Jobbade med Good To Great mellan 2012-2014. Idag ansvarig för medicin- och rehab på KLTK Academy. Johan har varit ordförande i Sv. Naprapatförbundets idrottsmedicinska sektion i två år och undervisar i idrottsmedicin på Skandinaviska Naprapathögskolan.