Personliga tränare & terapeuter

Låt någon av våra tränare ta hand om dig och se till att du når dina mål. Boka tid med en av oss tränare eller terapeuter så gör vi en plan utefter dina förutsättningar både vad gäller kost och träning.

Boka tränare eller terapeut via mail: gym@kltk.se eller telefon: 08-459 15 10

Personliga tränare & terapeuter

Sebastian Cepeda

Sebastian är utbildad fystränare under Riksidrottsförbundet samt licensierad personlig tränare. Han har utövat kampsport i över 20 år och tävlat både som amatör och proffs i olika dicipliner. Numera är Sebastian även utbildad MMA tränare och har coachat åtskilliga professionella svenska fighters sen 2010. Hans pass fokuserar på kroppens naturliga rörelser med inslag av kampsport, funktionell styrketräning och gymnastik.

Johan Forsbring

Johan är Leg. Naprapat och fystränare med inriktning idrottsmedicin och har sedan 1997 jobbat med elitidrott inom fotboll, ishockey och tennis. Bl.a för SvFF och U21-landslaget där han deltog i fyra EM och ett OS. Arbetar även som fystränare för Djurgården fotboll och har vunnit 3 SM-guld med klubben. Idag ansvarig för medicin- och rehab på KLTK Academy. Johan har varit ordförande i Sv. Naprapatförbundets idrottsmedicinska sektion i två år och undervisar i idrottsmedicin på Skandinaviska Naprapathögskolan.

Linus Fredriksson

Linus har arbetat fyra år som professionell personlig tränare och friskvårdskonsult. Bakgrund från ishockey och extrem skidåkning. Linus är specialiserad på kettlebells, funktionell träning & olympisk lyftning. Utbildning: Lic. PT, lic. Core instruktör, olympisk styrka, high performance movement, explosive performance movement, box instruktör & idrottspedagog.

Eva Hallén Söderström

Eva har undervisat Pilates sedan 2009. Oavsett om du väljer att träna på matta, Reformer, Cadillac eller Wundachair är Pilates ett fantastiskt hjälpmedel till ett aktivt och hälsosamt liv oavsett om det handlar om rehabilitering från en skada, utmaningen att vänta och föda barn eller bara en önskan om att känna sig hälsosam och stark under alla livets faser.

Jenny Johansson

Jenny jobbar som leg Kiropraktor sedan 2005 och är utbildad inom Applied Functional Science (Gray Institute). I hennes behandlingar/ rehabiliteringar ser hon till kroppen i dess helhet och anpassar efter individens målsättningar, idrott och behov. Jenny är en av grundarna till IT-plattformen Kinexit som levererar individanpassad träning direkt till mobilen.

Fredrik Karlsson

Fredrik är legitimerad kiropraktor sedan 2016, utbildad massageterapeut sedan 2009 och Fellow of Applied Functional Science sedan 2016. I Fredriks behandlingar ser han till kroppen i dess helhet och kombinerar olika tekniker med träning och rehabilitering. På så sätt optimeras behandlingen för din kropp och den aktivitet som du ägnar dig åt.

Chris Månsson

Chris är en internationellt licensierad personlig tränare och en Fellow of Applied Functional Science tillhörande Gray Institute. Han har varit en del av den svenska junioreliten i tennis och använder sin kunskap för att omvandla möjlighet till prestation. Chris tjänster omfattar fysisk hälsa, kondition och välbefinnande genom förebyggande, terapi, utbildning och lagarbete.

Johan Nylén

Johan Nylén är delägare och personlig tränare på InMo MT. Han är resultatinriktad, oavsett om det handlar om att prestera bättre eller öka människors välbefinnande, både på individ - och gruppnivå. Genomför alltid en nulägesanalys innan träningen eller upplägget startas. Johan jobbar därefter främst med korrektiv träning som bas vilket ger stora effekter på alla kategorier av människor.

Carl Norell

Carl är Leg Fysioterapeut och utbildad i arbetsfysiologi och idrottsmedicin. Han arbetar med prestationsinriktad träning med inriktning för löpare/cyklister/triatleter. Han arbetar även med idrottsrehabiltering, idrottsspecifik mobilitet och styrka. Carl har jobbat med uthållighetsprestation och rehab i över 10 år. Han har hjälpt både elitaktiva mot VM och motionärer mot motionslopp.

Liv Mari Strømnes Bøe

Liv Mari har jobbat som naprapat sedan 2010. Hon har jobbat mycket med akuta nack- och ryggbesvär, men även med fokus på att koppla manuell behandling med träning för bättre resultat. Liv Mari riktar sig både till privatpersoner, idrottare och företag.

Emil Ullerholm

Emil är licensierad personlig tränare, diplomerad massör och evidensbaserad praktiker (EBP). Han fokuserar på kroppens funktion och prestation. Beroende på mål och förutsättning hjälper Emil dig att finna gynnsamma rörelse-/övningsval i kombination med eventuell behandling för att nå framgång.