Personliga tränare & terapeuter

Låt någon av våra tränare ta hand om dig och se till att du når dina mål. Boka tid med en av oss tränare eller terapeuter så gör vi en plan utefter dina förutsättningar både vad gäller kost och träning.

Boka tränare eller terapeut via mail: GYM@KLTK.SE eller telefon: 08-459 15 00

 

Personliga tränare & terapeuter

Johan Forsbring

Johan är Leg. Naprapat och fystränare med inriktning idrottsmedicin och har sedan 1997 jobbat med elitidrott inom fotboll, ishockey och tennis. Bl.a för SvFF och U21-landslaget där han deltog i fyra EM och ett OS. Arbetar även som fystränare för Djurgården fotboll och har vunnit 3 SM-guld med klubben. Idag ansvarig för medicin- och rehab på KLTK Academy. Johan har varit ordförande i Sv. Naprapatförbundets idrottsmedicinska sektion i två år och undervisar i idrottsmedicin på Skandinaviska Naprapathögskolan.

Linus Fredriksson

Linus har arbetat fyra år som professionell personlig tränare och friskvårdskonsult. Bakgrund från ishockey och extrem skidåkning. Linus är specialiserad på kettlebells, funktionell träning & olympisk lyftning. Utbildning: Lic. PT, lic. Core instruktör, olympisk styrka, high performance movement, explosive performance movement, box instruktör & idrottspedagog.

Fredrik Karlsson

Fredrik är legitimerad kiropraktor sedan 2016, utbildad massageterapeut sedan 2009 och Fellow of Applied Functional Science sedan 2016. I Fredriks behandlingar ser han till kroppen i dess helhet och kombinerar olika tekniker med träning och rehabilitering. På så sätt optimeras behandlingen för din kropp och den aktivitet som du ägnar dig åt.

Johan Nylén

Johan Nylén är delägare och personlig tränare på InMo MT. Han är resultatinriktad, oavsett om det handlar om att prestera bättre eller öka människors välbefinnande, både på individ - och gruppnivå. Genomför alltid en nulägesanalys innan träningen eller upplägget startas. Johan jobbar därefter främst med korrektiv träning som bas vilket ger stora effekter på alla kategorier av människor.

Emil Ullerholm

Emil är licensierad personlig tränare, diplomerad massör och evidensbaserad praktiker (EBP). Han fokuserar på kroppens funktion och prestation. Beroende på mål och förutsättning hjälper Emil dig att finna gynnsamma rörelse-/övningsval i kombination med eventuell behandling för att nå framgång.