Vem tar sig till final?

Manegen är krattad, i det här fallet Kungl. Tennishallens vackra centercourt, för seminfinaler i Intrum Stockholm Open.

Lördagens matchprogram bjuder på tre semifinaler, de två singelsemifinalerna och en semifinal i dubbel. Ett dubbelpar är redan klara för final då Henri Kontinen från Finland i par med fransmannen Edouard Roger-Vasselin vann sin semifinal redan under fredagen.

I första singel får publiken i Kungl. Tennishallen avnjuta Pablo Carreno Busta, som i grunden anses vara grusspecialist men som är mycket stark även på hardcourt där tre av hans fyra ATP-titlar har kommit. Under säsongen 2017 seglade han upp på tionde plats på världsrankingen efter semifinal i US Open och kvartsfinal på Roland Garros, men en del skadebekymmer har gjort att han halkat utför på rankingen. Nu pekar dock formkurvan uppåt och han kan mycket väl aspirera på titeln i årets Intrum Stockholm Open.

Busta möter Filip Krajinovic från Serbien. För ganska precis två år sedan slog Krajinovic till med sin hittills största framgång som proffsspelare när han skrällde sig fram till final i Paris Masters-turnering (förlust mot Jack Sock).

I lördagens sista match ställs Denis Shapovalov mot Yuichi Sugita från Japan. Sugita slog igenom på touren för två år sedan då han vann grästurneringen i Antalya och gick till kvarten i både Barcelona och Cincinnati. De resultaten förde upp honom på 36:e plats på världsrankingen.

LÖRDAGENS MATCHPROGRAM
BILJETTER