Uppsluppen Double Dash

Den årliga ProAm-tävlingen med KLTK:s sponsorer och deras gäster blev en lyckad tillställning.

En av de uppskattade rättigheterna som ingår i sponsorskapen är den årliga ProAm-tävlingen Double Dash Trophy. Ett utmärkt tillfälle för våra partners att underhålla kunder och intressenter samtidigt som man nätverkar med övriga i sponsorgruppen.

Nästan 30 ”amatörer” slöt upp och fick nöjet att spela dubbel med KLTK:s tävlingsspelare. Efter ett stort antal intensiva dubbelmatcher med konstellationen proffs/amatör kunde tävlingsledningen fastställa en resultatlista som byggde på vunna game för amatören.

När två timmars intensivt tävlande var till ända följde middag med prisutdelning i restaurang Kungliga, nätverkande och trevligt umgänge stod också på programmet. Årets segrare korades under middagen och heter i år Per Dahlström, bror till Gotska:s VD Anders Dahlström. Prisutdelare under kvällen var Catharina Bernstein som förutom att vara styrelseledamot i KLTK även är ordförande i sponsorkommittén.

– Utan KLTK:s stolta sponsorer skulle klubben inte kunna bedriva en så omfattande junior- och ungdomsverksamhet som görs idag, kommenterar Catharina.