KKDP 2024: Framtidens stjärnor gör snart entré

Det är med glädje och stolthet vi blickar fram emot en ny och spännande upplaga av Kungens Kanna & Drottningens Pris. Denna prestigefyllda juniortävling ger oss möjligheten att uppleva framtidens tennisstjärnor på hemmaplan i Kungl. Tennishallen.

KKDP 2024 äger rum från den 24 februari till den 3 mars och kommer att locka talangfulla juniorer från hela världen till våra tennisbanor. Det är en unik möjlighet att se ungdomarna i aktion och uppleva högklassig tennis i en avslappnad och vänlig atmosfär.

Det är en beundransvärd resa att följa stjärnor som Holger Rune, Mirra Andreeva, Stefanos Tsitsipas, Casper Ruud, och systrarna Fruhvirtova med flera, som på bara några år har gått från att tävla hos oss till att etablera sig i världseliten.

För våra medlemmar med Temporär spelrätt finns det också en speciell förmån. Genom att engagera er som funktionärer under turneringen kan ni inte bara bidra till att göra evenemanget framgångsrikt utan även minska väntetiden för er egen spelrätt. Det är ett utmärkt tillfälle att vara en del av KKDP-teamet och samtidigt njuta av den unika stämningen. Läs mer om detta här.

För mer information om KKDP 2024, inklusive tävlingsdetaljer och spelschema, besök drottningenspris.com eller kungenskanna.com

Publicerat 2024-01-25