Nyheter senior

Stockholm Open ställs in

Det som många befarat är nu ett faktum. Anrika tennisturneringen Stockholm Open ställs in till följd av viruspandemin. Något sådant har aldrig hänt i turneringens över 50 år långa historia. Alltsedan starten 1969 har Stockholm Open årligen bjudit på tennis i världsklass med storheter som Roger Federer, Björn Borg och Stan Smith.

Bjud en gäst till gymmet

Inomhussäsongen är i antågande och det är lätt att glömma den så viktiga träningen utanför tennisbanan. Ge dig själv och en gäst den perfekta uppladdningen för att undvika skador och besvär. Boka ett PT-pass eller en behandling hos någon av KLTK Gymmets skickliga medarbetare.

Lasse Ölander har avlidit

En kär vän, klubbkamrat och idrottsledare har lämnat oss. Lasse Ölander blev 78 år.

Veteran-SM i Båstad

Det var långt ifrån säkert att Veteran-SM ens skulle bli av på grund av coronapandemin. Men när tävlingen väl fått grönt ljus stod nästan 450 spelare i startgroparna och den mediala uppmärksamheten var enligt förbundet större än någonsin. Framgångarna för KLTK:s egna seniorer lät inte vänta på sig.

Proffstennisen återstartar?

Damernas och herrarnas proffstour planeras att återupptas den 20 augusti då Western & Southern Open inleds i New York enligt pressmeddelande från spelarföreningarna WTA och ATP.