Nya klubbrummet

I Nya klubbrummet har du som KLTK-medlem möjlighet att äta och dricka i en trevlig och avslappnad miljö tisdag till söndag.

Så här går det till i Nya klubbrummet

Komponera din egen lunch, välj mellan tre olika proteiner varje dag samt ett stort utbud av olika sallader och variation av kolhydrater. Serveras tisdag – fredag mellan klockan 11.00 – 14.00.

Övriga öppettider serveras smårätter, te, kaffe, vin, öl, drinkar och snacks.

Öppettider

Måndag-fredag11.00-19.30
Lördag11.00-18.00
Söndag11.00-16.00

Avvikande öppettider 2024

23/12-8/1 2024Stängt
Långfredag 29 mars Stängt
Påskafton 30 mars Stängt
Påskdagen 31 mars Stängt
Annandag påsk 1 aprilStängt
Första maj12.00-18.00
Kristi Himmelsfärds dag 9 maj11.00-17.00
10 maj11.00-17.00
Nationaldagen 6 juni11.00-17.00
17/6-12/8STÄNGT

Att kunna mötas i en trevlig miljö där det samtidigt går att få mat och dryck tror vi främjar klubbkänslan och gemenskapen mellan klubbkamrater och generationer. Det finns också en målsättning att vi ska ta emot gäster i samband med seriematcher och liknande på ett sätt som ger avtryck och som stödjer vår ambition att tillhöra en av Europas ledande tennisklubbar.

Vi är en stor klubb med drygt 2000 medlemmar från 6 till 95 år. Nya klubbrummet är till för alla medlemmar som har lämnat junioråldern. Om rummet ska bli den mötesplats och trivselgenerator som vi hoppas på måste vi förhålla oss till rummet och agera på ett sätt så att så många medlemmar som möjligt trivs där. Både 25-åriga damer och 85-åriga herrar och alla där emellan. Hänsyn, respekt och några handfasta trivselregler brukar vara till god hjälp.

Styrelsen har satt samman ett antal koder med ett enda syfte; att umgänget och funktionen i Nya klubbrummet ska fungera så smidigt som möjligt. Vår önskan är att rummet ska bli ett uppskattat inslag i KLTK-konceptet vid sidan av redan befintliga: tennis, gym, friskvård, rehab, squash, restaurang och butik.

 • I Nya klubbrummet serverar vi lunch och middag samt enklare rätter. Här finns kaffe, te, vatten, läsk, öl och vin. Det går även att få en drink eller ett glas champagne. Man kan också bara njuta av en tidning framför den öppna spisen.
 • Det år man fyller 19 år har man tillträde till Nya klubbrummet.
 • Varje medlem med tillträde till Nya klubbrummet kan ta med tre gäster per besökstillfälle.
 • Eftersom allt som erbjuds i Nya klubbrummet serveras vid bord avviker prisbilden från vår restaurang som ligger vägg i vägg.
 • När vi köper mat och dryck i Nya klubbrummet så kan vi betala kontant, med kontokort eller medlemskort.
 • Servering sker av personalen som jobbar på plats. Vi kan inte ta med oss egen skaffning och inte heller köpa mat och dryck i restaurangen utanför som vi tar med oss in.
 • Det som serveras i Nya klubbrummet måste förtäras där. Mat, dryck eller porslin får inte lämna lokalen.
 • Vill man vara helt säker på att få bord för att äta så bör man reservera. Beroende på beläggning kan man vid bordsbeställning få ta med fler gäster än tre.
 • Yngre personer från 7 år är också välkomna som gäster i medlems sällskap. Medlemmen måste vara på plats och ansvarar för att gästerna också följer våra trivselregler. Yngre gäster och barnvagnar måste stanna i restaurangen.
 • Vi har vårdad klädsel i Nya klubbrummet och skor på fötterna. Dock inte skor som varit på en grusbana oavsett hur vältvättade de är.
 • Har vi tennis- eller träningskläder på oss så är dessa torra.
 • Klubbrummet är litet så här ryms inte alltför många på en och samma gång. Personalen som ansvarar för rummet avgör hur många vi kan ta emot och det kan inträffa att man som medlem måste återkomma vid ett senare tillfälle.
 • På tal om lokalens storlek så hjälp gärna personalen genom att placera bylsiga jackor och stora väskor i garderoben. Det ger extra rymd.
 • Det går med fördel att sitta och arbeta med dator i rummet. Dock vill vi att Nya klubbrummet, inklusive medlemsterrassen, ska vara en telefonsamtalsfri zon.
 • Det går att boka bord utanför ordinarie öppettider men då debiteras kostnaden för personal.
 • Eftersom Nya klubbrummet har tillkommit för att skapa trivsel och glädje för alla klubbens seniormedlemmar kan lokalen inte abonneras.