Lunchmenyn v.28 2025

Måndag

Krämig pasta med kyckling, västerbottenost, citron, chili, basilika toppas med ruccola
Halstrad laxfilé med vitvinssås och dillpestoslungad färskpotatis
Vegetariskt: Rödbetsbiffar med franska kokta Puylinser med gröna sojabönor, fetaostkräm med honung, rostade valnötter
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Pocherad koljafilé med tomatsås och gremolata serveras med basmatiris
Vegetariskt: Indisk daal med linser, spenat, ingefära, tomat och basmatiris samt raita
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa

Onsdag

Koriander och chilimarinerad fläskkarré med nudelsallad, grönsaker och soja&misokräm
Klassisk laxpudding med gravad lax, dill, citron och skirat smör
Vegetariskt: Curry ugnsbakad blomkål med brynt mandelsmör och broccolipaj
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa

Torsdag

Wallenbergare på kalvfärs med brynt smör, gröna ärtor, potatispuré och rårörda lingon
Linguini Frutti di mare med scampi och bläckfisk i tomatsås, parmesanost
Vegetariskt: Chimichangas-friterad burrito med grönsaker och chimichurri
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa

Fredag

Mustig högrevsgryta med jalapenõmajonnäs, nachos och ris
Panerad spättafilé med curryremoulad, rostad lök, picklad lök och dillslungad färskpotatis
Vegetariskt: Pasta tortellini med citronmarinerad kronärtskocka , spenat och ricottaost
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa

Hela veckan:

Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger
Caesarsallad med handskalade räkor, parmesanost och krutonger
Fråga oss om allergener. Samt ursprungsland av kött, fågel och fisk så hjälper vi till med det