Lunchmenyn v.28 2025
Måndag
Krämig pasta med kyckling, västerbottenost, citron, chili, basilika toppas med ruccola |
Halstrad laxfilé med vitvinssås och dillpestoslungad färskpotatis |
Vegetariskt: Rödbetsbiffar med franska kokta Puylinser med gröna sojabönor, fetaostkräm med honung, rostade valnötter |
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa |
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon |
Pocherad koljafilé med tomatsås och gremolata serveras med basmatiris |
Vegetariskt: Indisk daal med linser, spenat, ingefära, tomat och basmatiris samt raita |
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa |
Onsdag
Koriander och chilimarinerad fläskkarré med nudelsallad, grönsaker och soja&misokräm | |
Klassisk laxpudding med gravad lax, dill, citron och skirat smör | |
Vegetariskt: Curry ugnsbakad blomkål med brynt mandelsmör och broccolipaj | |
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa |
Torsdag
Wallenbergare på kalvfärs med brynt smör, gröna ärtor, potatispuré och rårörda lingon |
Linguini Frutti di mare med scampi och bläckfisk i tomatsås, parmesanost |
Vegetariskt: Chimichangas-friterad burrito med grönsaker och chimichurri |
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa |
Fredag
Mustig högrevsgryta med jalapenõmajonnäs, nachos och ris | ||
Panerad spättafilé med curryremoulad, rostad lök, picklad lök och dillslungad färskpotatis | ||
Vegetariskt: Pasta tortellini med citronmarinerad kronärtskocka , spenat och ricottaost | ||
Dagens sallad: Kyckling med fetaost, oliver, tomat, rädisor, picklad rödlök och röd quinoa |
Hela veckan:
Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger |
Caesarsallad med handskalade räkor, parmesanost och krutonger |
Fråga oss om allergener. Samt ursprungsland av kött, fågel och fisk så hjälper vi till med det |