Lunchmenyn v.40 2025

Lunchmenyn serveras måndag - fredag mellan kl. 11.00-14.00.

Måndag

Örtbakad kycklingklubbfilé med tomat, vitlök toppad med yoghurt och salladslök samt kokt ris
Halstrad kummelfilé med gräslök och pepparrotssås, sockerärtor och potatisstomp
Vegetariskt: Ostgratinerad svamp och grönsaksfylld zucchini med spenat och bulgur
Dagens sallad: Grillad tonfisk med ägg, avokado, sojabönor, kimchi, sushiris och wasabidressing

Tisdag

Chiliugnsbakad fläsksida med balsamicoglaze och äppelchutney samt stekt potatis
Citronbakad fiskfilé med lök, sojabönor, musselsås och krossad potatis
Vegetariskt: Ugnsbakade rödbetor med chevrékräm och saltrostade valnötter, quinoa och ruccolasallad
Dagens sallad: Grillad tonfisk med ägg, avokado, sojabönor, kimchi, sushiris och wasabidressing

Onsdag

Ölbrässerad pluma med timjangräddsås, rotfruktsgrönsaker, ättiksgurka, gelé, potatis
Lättrimmad sejfilé med kapris, rödbetor, brynt smör samt broccoli och potatispuré
Vegetariskt: Lasagne med vegofärs, tomat, svamp, paprika, bönor toppad med frasig grönkål och parmesanost
Dagens sallad: Grillad tonfisk med ägg, avokado, sojabönor, kimchi, sushiris och wasabidressing

Torsdag

Köttfärslimpa med soltorkade tomater, fetaost och tomatcreme-fraiche, kryddig matvete och vaxbönor
Fisk och skaldjursgratäng toppad med salladslök, morötter och fänkålssallad samt kokt ris
Vegetariskt: Tagliatelle med kantarell och Karl-Johansvampsås toppad med pecorino
Dagens sallad: Grillad tonfisk med ägg, avokado, sojabönor, kimchi, sushiris och wasabidressing

Fredag

Stekt fläskschnitzel med bearnaisesås, rödvinssås, gröna ärtor, kryddiga klyftpotatisar
Saffranskryddad fisk och skladjursgryta, tomat, sparris, skogschampinjoner och buljongkokt svart ris
Vegetariskt: Röda linsbiffar med potatis, spenat och rostad paprikasallad samt tomatbulgur
Dagens sallad: Räkor, avokado, ägg samt vitlök och srirachadressing

Hela veckan:

Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger
Caesarsallad med handskalade räkor, parmesanost och krutonger
Fråga oss om allergener. Samt ursprungsland av kött, fågel och fisk så hjälper vi till med det