Yoga med frukost 3 maj

Gör som tennisproffsen – kombinera med Yoga!

Det senaste årtiondet har vi sett en utveckling av tennissporten som har blivit ännu mer fysiskt ansträngande. Många av proffsen har sökt sig till Yogan och upplever stora fördelar både för att påskynda återhämtningen, men också för att öka rörligheten och kunna prestera optimalt på tennisbanan!

Nu är det din tur att uppleva Yoga och frukost på KLTK!

Instruktör är Nicole Hedman som har över 25 års erfarenhet som instruktör av Kundalini Yoga. Hon kombinerar hennes kunskaper inom rörelse, kropp och musik för att skapa ett flow och syfte med varje klass. Yoga för både kropp och själ!

För vem: KLTK:s medlemmar med spelrätt.
När:
 Onsdagen den 3 maj kl. 07.30
Var: PQ-salen i Kungl. Tennishallen
Anmälan: Sker via nedan anmälningsformulär senast fredag 28 april. Begränsat med platser så först till kvarn. De första 12 personerna som anmäler sig får en plats, resterande noteras på en väntelista.

Efter träningen dukar Restaurang Kungliga upp en nyttig frukost ute på klubbens härliga terrass i vårsolen. Njut av grönt örtte eller kaffe, avokadosmörgås, ingefärsshot och overnight oats med bär/yoghurt.

Aktiviteten kostar 250 kr och debiteras ditt medlemskort.

Aktiviteten är fullbokad. Är du intresserad av fler liknande aktiviteter i framtiden, vänligen kontakta kansliet med din intresseanmälan!