Träning & Personlig Träning

Personlig Träning

Våra personliga tränare är erfarna och välmeriterade med olika bakgrunder och specialistområden. Tillsammans med din PT anpassar vi övningar och träningsprogram för dig – oavsett vilken status du befinner dig vid start och vilket mål du har med din träning.

– Våra terapeuter arbetar även dem med personlig träning i gymmet.

Boka din tid via länken HÄR eller via receptionen i huvudentrén.

Priser

Personlig Träning:
PT – 45 min 750 kr
PT – 60 min 850 kr
PT Klipp – 10 styck (45 min) 7 500 kr
PT Klipp – 10 styck (60 min) 8 500 kr
PT Duo, PT-pris + 100kr medlem
(för ej medlemmar tillkommer 160 kr)

Fystester / Hälsoscreening  1 250 kr

KostrådgivningPris på förfrågan

OBS! Vi har 24-timmars avbokningsregel på samtliga bokningsbara tjänster. Sen avbokning debiteras fullt pris. Våra legitimerade terapeuter utför även dem personlig träning.

Wahab Abidi

Med sin bakgrund som både fotbollsspelare och boxare ligger träning varmt om hjärtat för Wahab. Han tog examen på Naprapathögskolan under våren 2022 och har arbetat på Kungl. Tennishallen sedan dess. Arbetar dagligen med patienter i och kring gymmet samt håller i fysen för KLTKs ungdomar.

Välkommen på både undersökning, behandling och träning!

Anders Viktorsson

Anders är legitimerad naprapat och personlig tränare. Han besitter en gedigen bakgrund inom kampsportens värld och är väl påläst vad gäller både förebyggande träning och rehabilitering av skador i kroppen. Han arbetar ur ett holistiskt perspektiv där individens behov alltid får fokus. Håller även i gruppträningspass på systerkliniken på Brahegatan.

Abed Abidi

Abed arbetar som naprapat och personlig tränare. Med en bakgrund som idrottare är intresset för idrottsmedicin stort och på KLTK håller Abed i fysträningen för KLTKs ungdomar. Har erfarenhet av behandlingar på spelarna i Stockholm Open.

Emil Ullerholm

Emil är licensierad personlig tränare och diplomerad massör. Han har vidareutbildat sig bl a inom biomekanik (FAFS, Gray Institute), idrottsmedicin (SFAIM), fysiologi (Karolinska Institutet) och fokuserar på kroppens funktion samt prestation. Beroende på mål och förutsättning hjälper Emil dig att finna gynnsamma rörelse-/övningsval i kombination med eventuell behandling för att nå framgång.

Emil ingår även i The Academy’s samt Technogym’s utbildningsteam, där han utbildar blivande- samt befintliga personliga tränare.

Linus Fredriksson

Linus har arbetat fyra år som professionell personlig tränare och friskvårdskonsult. Bakgrund från ishockey och extrem skidåkning. Linus är specialiserad på kettlebells, funktionell träning & olympisk lyftning. Utbildning: Lic. PT, lic. Core instruktör, olympisk styrka, high performance movement, explosive performance movement, box instruktör & idrottspedagog.

Camilla Fernström

Camilla arbetar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Hon har arbetat som personlig tränare sedan 2010 och har arbetat större delen av sin tränarkarriär i Hongkong. Hon har tränat allt ifrån idrottare och atleter till personer som aldrig tränat tidigare. Hon lägger stor vikt vid styrketräning, rörlighet/mobilitet men även kondition/högintensiv träning. Camilla är mångfacetterad och har bland annat stått på pallen i flera långdistanslopp och innehar svart bälte i Taekwondo.