Boka Träning & Personal

Personlig Träning

Våra personliga tränare är erfarna och välmeriterade med olika bakgrunder och specialistområden. Tillsammans med din PT anpassar vi övningar och träningsprogram för dig – oavsett vilken status du befinner dig vid start och vilket mål du har med din träning.

– Våra terapeuter arbetar även dem med personlig träning i gymmet.

Boka din tid via länken HÄR eller via receptionen i huvudentrén.

Priser

Personlig Träning:
PT – 45 min 910 kr
PT – 60 min 1010 kr
PT Klipp – 10 styck (45 min) 9 100 kr
PT Klipp – 10 styck (60 min) 10 100 kr
PT Duo, PT-pris + 100kr medlem

Fystester / Hälsoscreening  1 250 kr

KostrådgivningPris på förfrågan

Gruppträning:
Gruppträning  300 kr
Gruppträning 10 klipp  2 500 kr

OBS! Vi har 24-timmars avbokningsregel på samtliga bokningsbara tjänster. Sen avbokning debiteras fullt pris. Våra legitimerade terapeuter utför även dem personlig träning.

Wahab Abidi

Med sin bakgrund som både fotbollsspelare och boxare ligger träning varmt om hjärtat för Wahab. Han tog examen på Naprapathögskolan under våren 2022 och har arbetat på Kungl. Tennishallen sedan dess. Arbetar dagligen med patienter i och kring gymmet samt håller i fysen för KLTKs ungdomar.

Välkommen på både undersökning, behandling och träning!

Anders Viktorsson

Anders är legitimerad naprapat och personlig tränare. Han besitter en gedigen bakgrund inom kampsportens värld och är väl påläst vad gäller både förebyggande träning och rehabilitering av skador i kroppen. Han arbetar ur ett holistiskt perspektiv där individens behov alltid får fokus. Håller även i gruppträningspass på systerkliniken på Brahegatan.

Emil Ullerholm

Emil är licensierad personlig tränare och diplomerad massör. Som FAFS (Fellow of Anatomical Functional Science, Gray Institute) samt EBP (Evidensbaserad praktiker) fokuserar han på kroppens funktion och prestation. Beroende på mål och förutsättning hjälper Emil dig att finna gynnsamma rörelse-/övningsval i kombination med eventuell behandling för att nå framgång.

Emil ingår även i SAFE Education’s samt Technogym’s utbildningsteam, där han utbildar blivande- samt befintliga personliga tränare.

Linus Fredriksson

Linus har arbetat fyra år som professionell personlig tränare och friskvårdskonsult. Bakgrund från ishockey och extrem skidåkning. Linus är specialiserad på kettlebells, funktionell träning & olympisk lyftning. Utbildning: Lic. PT, lic. Core instruktör, olympisk styrka, high performance movement, explosive performance movement, box instruktör & idrottspedagog.

Viktor Kramer

Viktor är legitimerad naprapat och personlig tränare. Med en bakgrund som elitfotbollsspelare föddes det idrottsmedicinska intresset och arbetet med detsamma. Har erfarenhet och arbetar med både förebyggande träning och rehabilitering av skador i kroppen med allt från glada amatörer till Stockholm Open-vinnare.

Vicente O’Neill (KLTK Gymmet)

På KLTK arbetar Vicente dels med tennislektioner på alla nivåer men också som personlig tränare och massör i gymmet. Han gick sin PT-utbildning 2013 och är utbildad friskvårdsmassör.

Vicente är uppvuxen i Spanien och är också utbildad tennistränare via Spanska Tennisförbundet. Han har över 20 års erfarenhet som tennistränare, sedan 2000 i Madrid och sedan 2007 i Stockholm.

Abed Abidi

Abed arbetar som naprapat och personlig tränare. Med en bakgrund som idrottare är intresset för idrottsmedicin stort och på KLTK håller Abed i fysträningen för KLTKs ungdomar. Har erfarenhet av behandlingar på spelarna i Stockholm Open.