Gym & behandlingar

Om oss

En våning ner från huvudentrén finner du vårt gym och behandlingsrum. Gymmet är funktionellt och modernt med en anpassad utrustning för racketspelare. Dessutom erbjuder vi personlig träning, undersökning och behandlingar för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna till en aktiv livsstil.

KLTK Gymmet – powered by InMo har en systerklinik som ligger på Brahegatan 42.

Naprapati, kiropraktik, läkare, stötvågsbehandling samt diagnostiskt ultraljud

Hos oss finner du erfarna och välmeriterade tränare samt terapeuter som hjälper dig med träning, undersökning, behandling och rehabilitering av skador och/eller besvär i rörelseapparaten.

Vår leg. läkare förstärker InMo:s medicinska team med speciella kompetenser inom ortopedi och förstärker också vårt hälsoteam med preventiva insatser ute på våra kunders arbetsplatser.

– Sedan hösten 2020 kan vi även erbjuda undersökning med ultraljud för att få en korrekt och snabb diagnosticering av en eventuell skada på plats i Kungl. Tennishallen.

Träna effektivare

Vi har noggrant valt ut den bästa utrustningen på marknaden och har Technogym som huvudleverantör.

En del av utrustningen kräver mer av er som medlem men ger er också möjligheten att träna effektivare och bättre. Utrustningen har stora användningsområden med många olika alternativa övningar. För optimalt användande av utrustningen i gymmet så rekommenderar vi en tid med våra personliga tränare.

För mer information

För frågor kontakta Peter Tielman på PETER.TIELMAN@KLTK.SE.

På vår systerklinik på Brahegatan 42 har vi både gym och pilatesstudio med naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, specialistläkare inom ortopedi, personliga tränare och coacher. Vi erbjuder även ultraljudsundersökning, injektioner och stötvåg.

På Brahegatan erbjuder vi även ca 45 gruppträningspass i veckan.

Välkommen!