Nyheter

Fredrika om F15-slutspelet

Slutspelet i Flickor 15 serien närmar sig och arrangeras i Öviks TK i Örnsköldsvik den 18–19 november. KLTK-spelaren Fredrika Nicander (till vänster i bilden nedan) berättar i en intervju om hennes tankar kring slutspelet.

Starka insatser av Caijsa i Billie Jean King Cup

Den 11–12 november ställdes det svenska damlandslaget mot Storbritannien i Billie Jean King Cup. Brittiskorna visade sig vara en för tuff match för det svenska laget denna gång och som ett resultat väntar spel i Europa-Afrikazonens grupp 1 nästa år.

KLTK har en Honorary Librarian!

Tennisbiblioteket på KLTK består av en fin samling tennisböcker, äldre och nyare, och ligger inrymt i ett trevligt litet rum på övre läktarplanet. Biblioteket är fortfarande okänt för många medlemmar, men nu finns en chans att få en privat visning!

Billie Jean King Cup: Sverige vs. Storbritannien

I helgen, den 11-12 november, jagar Sverige en plats i elitdivisionen i Billie Jean King Cup. Damlandslaget, som består av bland annat KLTK-spelaren Caijsa Hennemann, ställs mot Storbritannien på bortaplan.

Ett höstlov med full fart!

Under vecka 44 arrangerades ett höstlovsläger för juniorer födda 2011–2015. Det var en lyckad vecka där juniorerna fick spela mycket tennis, utöva andra roliga och fartfyllda aktiviteter, och lära känna nya vänner.