William är KLTK:s nya klubbkoordinator

William Swanberg är ny klubbkoordinator på KLTK:s kansli och kommer att vara kontakten mellan medlemmar och klubben gällande alla löpande ärenden och frågor. Han kommer närmast från KLTK Butiken där han är ett känt ansikte för många av klubbens medlemmar.

Välkommen till KLTK William, berätta för läsarna vem du är?

– Tack så mycket! Jag är 26 år gammal och bor i Vasastan där jag också är uppväxt. Utöver ett gediget tennis intresse brinner jag för italiensk fotboll, mat, vin och film. De flesta känner nog igen mig från KLTK Butiken där jag arbetat i några år, men alla vet nog inte att jag själv varit medlem i klubben sedan barnsben. Jag har också en pappa och bror som spelar tennis i klubben.

Vad var det som lockade med tjänsten som klubbkoordinator på KLTK?

– Att bli klubbkoordinator kändes som ett naturligt steg från att ha varit en del av receptionen under lång tid. Nu får jag chansen att bli mer involverad i driften och medlemsfrågor, vilket känns roligt.

Hinner du spela egen tennis nuförtiden?

– Min egen tennis har varit obefintlig under lång tid men nu har jag inga ursäkter längre när jag har kontoret så nära banorna. Förhoppningsvis kommer jag hitta tillbaka till fornstor tennisform inom kort.

Vem vill du helst se som vinnare i årets Stockholm Open?

– Jag tycker att det är på tiden att Alexander Zverev dyker upp i årets turnering efter att ha behövt dra sig ur två år i rad. För min del får han också gärna vinna då han nästan har en lika bra forehand som jag själv, men bara nästan!

Publicerat 2023-03-17