VIP-kort till KLTK:s medlemmar

KLTK:s medlemmar erbjuds VIP-kort till ERTH, en restaurang och kött-deli belägen i Hötorgshallen. ERTH, som drivs av en klubbkamrat, är en av Stockholm Opens partners.

ERTH är en restaurang och kött-deli i Hötorgshallen där samtliga medlemmar i KLTK erbjuds ett VIP-kort som berättigar till 15 % rabatt på mat och alkoholfri dryck. VIP-kortet utfärdas vid uppvisande av KLTK:s medlemskort på plats i Hötorgshallen.

ERTH står för Environment, Responsibility, Taste och Happiness, dvs hållbar mat för den medvetne konnässören producerat av engagerade bönder i Sverige och andra delar av världen. Personalen på ERTH brinner för riktigt bra mat, producerad i ett regenerativt jordbruk som genom det naturliga kretsloppet förbättrar jordhälsan.

I restaurangen erbjuds klassisk husmanskost, köttprovningar, vinprovningar och härliga ”goffamackor” som klassiska Reuben, Chicago och Barbecue. ERTH har även ambulerande konstutställningar där konsten går att köpa på plats. I butiken finns kött från utvalda gårdar som exempelvis svensk Wagyu från Frönshult, ekologiskt nötkött från Wanås, Angus och Hereford från Adrian Ivory i Skottland och ”Kungens får” som är de lamm som betat på Kungliga Djurgården.

För de som vill beställa varor online så går det utmärkt via AMOI. Gå gärna in och följ ERTH på INSTAGRAM samt kika på deras FILM som beskriver vad de gör.

Varmt välkomna till Hötorgshallen!