Vill du träffa nästa #1

Om du hjälper oss med ett arbetspass under Kungens Kanna & Drottningens Pris får du träffa morgondagens världsstjärnor. Kanske till och med en kommande Grand Slam-vinnare och världsetta.

Många av världens bästa 14-åringar kommer till Kungl. Tennishallen den 23 februari till 2 mars för att göra upp i Kungens Kanna och Drottningens Pris. Ett stort antal av deltagarna från vår Tennis Europe-tävling har fortsatt sin tenniskarriär och är nu proffs på WTA- och ATP-touren.  Dayana Yastremska, Vera Lapko, Anastasia Potapova, Fanny Stollar, Casper Ruud, Mikael Ymer, Miomir Kecmanovic och Alexei Popyrin har alla spelat här på KLTK.

Sist men inte minst hade vi Stefanos Tsitsipas på plats 2011 och 2012 för att sedan återse honom i oktober 2018 då han triumferade i Intrum Stockholm Open. Idag är ”Tsitsi” rankad 12 i världen och en av de hetaste framtidsnamnen att ta över efter Nadal och Federer.

Mejla till KANSLI@KLTK.SE och anmäl ditt intresse av att hjälpa oss med ett arbetspass. Kanske får du träffa Serena Williams efterträdare.