Vill du jobba med proffsen?

2011 års upplaga av If Stockholm Open går av stapeln om knappt två månader. Nu finns chansen att få arbeta som funktionär under tävlingen. Den 7 september går ansökan ut för den som vill vara med och skapa årets stora tennisfest.

Förra årets If Stockholm Open röstades fram av spelarna till den näst bästa turneringen på touren i sin kategori. Målet i år är att föra upp tävlingen till en förstaplats. Nu söker vi 450 engagerade och glada personer som vill hjälpa till att göra If Stockholm Open till världens bästa tennisturnering.

För att bli en av de 450 funktionärerna krävs det att du kan arbeta minst fem dagar under tävlingen. Det finns en mängd olika områden att verka inom och förmånerna är många. Som funktionär får du möjlighet att varje dag se högklassig tennis på nära håll och medverka i roliga funktionärsaktiviteter. Du får gratis mat, kläder och matchbiljetter till anhöriga.

Förra året ansökte över 500 personer om att få arbeta som funktionär under tävlingsveckan. Intresset för att arbeta som bollkalle var rekordstort. 120 barn och ungdomar var på plats under uttagningarna, en ökning jämfört med de 50 personer som sökte året innan.

Vill du vara med och bidra till den fantastiska stämningen i Kungl. Tennishallen? Anmäl dig på tävlingens hemsida senast den 7 september.

http://ifstockholmopen.se/sv-SE/Functions.aspx

Vid frågor, kontakta Henrik Stenmo.
henrik.stenmo@stockholmopen.se