Vi behöver hjälp

Vi söker funktionärer till Kungens Kanna & Drottningens Pris, en av världens främsta juniortävlingar. Under 2019 arrangeras tävlingen mellan den 23/2 och 2/3.

Många medlemmar tycker det är roligt att hjälpa till och arbeta ideellt på KLTK. Dels är det kul att jobba med tennis och dels träffar man nya klubbkamrater.

Vi söker funktionärer till fyra arbetsområden:

PLAYERS DESK
Spelarnas servicedisk. Här hjälper vi till med träningsbanor, träningsbollar och annan service. Stundtals stressigt och stundtals inget att göra mer än att vänta på nästa anstormning.

PLAYERS LOUNGE
Spelarnas och coachernas uppehållsrum där vi servar med saft, te och kaffe. Mycket plock av disk och kaffebryggning men många glada och tacksamma gäster.

OFF COURT UMPIRE
Ett arbete som man också kan kalla matchvärd. Man ser till att spelarna kommer till banan på utsatt tid, levererar bollar och vatten, lottar matchen och går igenom spelformen (bäst av tre set, när det är tiebreak osv.). Man följer sedan 2-3 banor så att spelet löper på och dömning och stämning är juste. Vid problem går man in och styr upp matchen enligt ett strikt regelverk. Vid stora problem finns en referee att rådgöra med alternativt kalla in. Bra om man själv har tävlat i tennis eller följt tävlingstennis på nära håll.

TOURNAMENTS DESK
Tävlingens servicedisk. Här hjälper vi till med träningsbanor, svara på frågor och dirigerar spelarna och ledarna rätt beroende på om de ska till Players Desk eller Players Lounge.

Du bokar ditt/dina pass genom att skicka ett mail till KANSLI@KLTK.SE. Uppge namn, nummer på önskat arbetspass och mobilnummer.

Klicka HÄR för att se de olika arbetspassen.