Våraktiviteter i Kungl. Tennishallen

Med det varma vårvädret på ingång ser vi fram emot flera lika värmande aktiviteter i Kungl. Tennishallen de kommande veckorna.

De närmsta veckorna bjuder på både nya och efterlängtade evenemang för KLTK:s medlemmar.

– Efter en tid med restriktioner och inställda evenemang är det med stor glädje som vi har många härliga klubbaktiviteter framför oss de närmsta veckorna, säger Carl Urban, ordförande i Klubbkommittén, och fortsätter:

– Först och främst vill jag uppmärksamma vårt klubbmästerskap i dubbel som äger rum lördagen den 2 april. Som vanligt kan vi se fram emot en dag fylld av spännande matcher, med avslutande middag och prisutdelning.

– Innan dess, den 20 mars, spelas Blixtutmaningen som avslutas med gemensam lunch för alla deltagare. Samma söndag råkar även våra P18- och F18-lag ställas mot Salk i sina respektive semifinaler av den Svenska Juniorcupen. Det blir verkligen en spännande tennisdag i Kungl. Tennishallen.

– Den 26 mars bjuder vår partner HEAD in våra medlemmar att provspela nya racketmodeller i ett trevligt event som avslutas med förfriskningar och tilltugg.

– För de som vill utvecklas som tennisspelare kan KLTK Gymmets föreläsning och workshop den 22 mars vara till stor hjälp. Temat är Stability & Mobility.

På bilden ovan syns dubbel-KM:s fjolårsvinnarpar i herrklassen Eric Ahrén Moonga och Jacob Amilon.

Gör din anmälan och läs mer om respektive aktivitet nedan:

20/3: Blixtutmaningen – anmäl dig HÄR.

22/3: Föreläsning med KLTK Gymmet – anmäl dig HÄR.

26/3: HEAD-event – anmäl dig HÄR.

2/4: KLTK Doubles Championship 2022 – anmäl dig HÄR.

 

Publicerat 220302