Välkommen Joakim Öhrlin!

Joakim Öhrlin är vårt senaste tillskott på kansliet och tar rollen som kommunikatör och ambassadör.

I den nyskapade rollen kommer Joakim bland annat att ansvara för och ta ett helhetsgrepp om våra webbsidor, sociala medier, nyhetsbreven och Inside KLTK.

Hallå där! Vem är du?
– Jag är en Blekinge-bördig man som flyttade till Stockholm för snart sex år sedan efter genomförd universitetsutbildning inom journalistik och medieproduktion i Kalmar. Nu bor jag på Lilla Essingen och har lyckligtvis min storebror bara några långa stenkast bort i samma stad – mor och far lämnade jag kvar i södra delen av landet. Jag gillar att skapa, skriva och förmedla och ser fram emot att göra just det för KLTK.

Hur ser din bakgrund ut inom just skrivandet och skapandet?
– Rent yrkesmässigt har jag främst rört mig inom sportjournalistiken och har bland annat jobbat på TV4, AIK/Sportlib och Fotbollskanalen.

Vad var det som lockade med tjänsten och KLTK?
– Att verka i en så anrik miljö i en av Europas finaste hallar i en klubb som vill vara en av Europas främsta. Den breda paletten av roliga och utmanande arbetsuppgifter. Känslan av gemenskap och målet att göra medlemmarna så nöjda som möjligt. Jag gillar att nå framgång och skapa glädje tillsammans med folk och här är vi många som kan hjälpas åt med det!

Vad hoppas du kunna bidra med?
– Det finns mycket kul att hitta på! Till en början hoppas jag kunna ta ett helhetsgrepp om alla medier som används och öka och tydliggöra vår närvaro i sociala medier. Ett mer långsiktigt mål är att interagera mer med medlemmarna i den digitala världen och låta dem både synas och påverka på nya sätt.

Slutligen, något du skulle vilja hälsa till medlemmarna?
– Ni får jättegärna hugga tag i mig i Kungliga Tennishallens korridorer och komma med tips på saker som händer eller berätta vad ni skulle vilja se eller läsa på de olika sajterna eller i sociala medier – alla tankar är hjärtligt välkomna!

 

Publicerat 22-01-19