Lyckat träningsläger i Nynäshamn

21 juniorspelare i åldern 8–12 år befann sig under förra veckan på ett mycket lyckat fyradagarsläger i Nynäshamn.

Fyra tränare fanns på plats under alla dagar. Utöver mycket tennisspelande genomfördes även andra fysiska aktiviteter såsom stafett, fotboll och hinderbanelöpning. På söndagen avslutades även lägret med en tiebreakturnering.

När det fysiska arbetet inte stod i fokus genomfördes en spännande quiz, samt en underhållande tävling där juniorerna uppträdde med dans och sång. På hotellet fanns det även möjlighet för barnen att spela biljard och pingis.

– Jag som för första gången var på ett läger med KLTK var otroligt nöjd med hur alla kämpade och hur bra kamratandan var under hela lägret och alla var schyssta mot varandra både på och utanför banan. Jag tycker att denna grupp gjorde stora framsteg under veckan både tennismässigt och personlighetsmässigt, säger coach Mikael Ryberger och fortsätter.

– Vi tränare är supernöjda med lägret. Det var en fantastisk anläggning med fyra härliga grusbanor. En stor ambition med dessa läger är att stärka teamkänslan och att alla ska lära sig ta eget ansvar över sina grejer, hålla tiden och liknande. Alla spelare skötte sig exemplariskt både på och utanför banan.

KLTK vill även tacka Nynäshamns Tennisklubb och tränare Felix för all hjälp med banor och allt fix runt omkring. Klubben ser fram emot att återvända i framtiden!