Tennis är en del av vårt DNA

En av världens ledande globala banker, BNP Paribas, blir huvudsponsor till Kungl. Lawn Tennis Klubben.

– Vi är mycket stolta över att en av världens ledande banker och tillika världens främsta tennissponsor vill vara en del av vår verksamhet. Det är tack vare klubbens sponsorer som vi kan erbjuda vår omfattande och breda juniorverksamhet, kommenterar Sponsorkommitténs ordförande Catharina Bernstein.

– BNP Paribas beslutade nyligen att Norden är en strategiskt viktig marknad för gruppen. Vi har investerat mycket i människor i regionen för att bli den största europeiska banken för våra nordiska kunder, säger Eirik Winter, VD för BNP Paribas Group i Norden.

BNP Paribas är världens ledande tennissponsor som samarbetar med cirka 550 turneringar årligen, både professionella och amatörer. Bland dessa finner vi Grand Slam-turneringen på Roland Garros, Fed Cup och ATP Masterstävlingen i Indian Wells .

– Tennis är en del av vårt DNA och vi är mycket stolta över att få annonsera att BNP Paribas har blivit en huvudsponsor till KLTK, avslutar Eirik Winter.

BNP Paribas har sällskap i huvudsponsorgruppen av Eurocard, Elite Hotels, Fastighetsbolaget Gotska, Tempest Security och Audi.