Rickard avtackades och Magnus har startat upp juniorhösten!

KLTK:s tidigare sportchef Rickard Billing avtackades på torsdagen 17:e augusti under trivsamma former av kollegorna och styrelsen.

På restaurangens soliga terrass tackade Ulrika Saxon av Rickard efter 16 förtjänstfulla år med ett fint tal om hur uppskattad han varit inte bara av de närvarande på terrassen utan av enormt många tennisspelande juniorer och deras föräldrar som han väglett, peppat och utbildat genom åren. Rickard har varit central i uppbyggnaden av KLTK:s juniorverksamhet och Akademi, där många fler än Leo Borg har Rickard att tacka för sina grunder i tennis.

Rickard Billing går vidare till en tjänst som chefstränare i Djursholms Tennisklubb, och Magnus Ennerberg som arbetat sida vid sida med Rickard i många år hos oss har i dagarna tagit över som KLTK:s nya sportchef.

– Det har varit fantastiska år på klubben och jag känner mig glad över att det är just Magnus som efterträder mig som sportchef. Jag känner mig trygg med att det vi har byggt upp tillsammans kommer att fortsätta utvecklas positivt, där spelarutveckling och våra juniorer står i fokus. Once a royal – always a royal, kommenterar Rickard Billing.

På måndag 21:a augusti startar höstens juniorträning som Magnus Ennerberg planerat för de senaste veckorna och ser fram emot tillsammans med sina tränarkollegor John, Jocke, Leo, Zack, Micke och Evve!

Publicerat 2023-08-21