Ny tennisbutik på KLTK

Från och med juli har vi en ny operatör som driver butiken i Kungl. Tennishallen. Efter 13 år valde den tidigare partnern att tacka för sig och valet av efterträdare föll på Anna Laestadius och Marc Nylander.

– Vi är mycket glada och stolta över att kunna presentera vår nya samarbetspartner för vår butik. Det känns som vi har rekryterat ett riktigt dream-team till KLTK, kommenterar Mats Låftman på klubbens kansli.

Anna har varit verksam inom retail-branschen i hela sitt yrkesliv och sedan 2006 äger och driver hon modebutikerna Jackie, som hon skapat och utvecklat.

Marc är VD och ägare till The North Face på Kungsgatan i Stockholm, en av världens ledande varumärken inom det växande outdoorsegmentet. Sedan hösten 2019 driver Marc också nya NK Sport i Stockholm. Konceptet på Hamngatan med 1.700 kvm. inom premiumsegmentet för alpinsport, friluftsliv, löpning, cykling, fitness och yoga har fått mycket uppmärksamhet både nationellt och internationellt.

– Det ska bli ett fantastiskt roligt hjärteprojekt att driva KLTK Butiken framåt. Ackumulerat har jag och mamma över 50 års medlemskap i klubben. Det ska bli häftigt att vara med om att förädla något jag vuxit upp med så nära. Hoppas vi kan göra medlemmarna nöjda med den nya butiksupplevelsen, kommenterar Marc Nylander.

Första steget i övertagandet är att renovera lokalen. Lagom till september hoppas vi kunna välkomna alla medlemmar, gäster och besökare till framtidens tennisshop. Under byggperioden kommer vi bara kunna erbjuda ett mycket begränsat sortiment. Men strängningsservicen är igång.

– Det skall bli så roligt att driva detta tillsammans med min son. KLTK är enligt mig en av Sveriges finaste medlemsklubbar. Vi kompletterar varandra i ålder och kunskap och jag brinner speciellt för damsortimentet, säger Anna Laestadius. Vi har inte så stor yta, även om den blir lite större efter ombyggnaden, men vi kommer göra allt för att det nödvändiga kring tennisspelandet skall finnas. Samtidigt kommer vi se till att alla blir snabbt incheckade till banor och behandlingar, fortsätter Anna.

– Tänk på att röra på fötterna i sommar så ses vi i höst, hälsar Anna Laestadius, avslutningsvis.