Nassos tar över restaurangen

Välkommen Nassos, det är du som tar över vår restaurang.

– Ja det stämmer. Veckan före midsommar tillträder vi och det ska verkligen bli kul och spännande att vara en del av KLTK:s verksamhet.

Berätta för våra medlemmar vem du är?

– Jag heter Nassos Ikonomou, är 32 år. Pappa till Alexis 6 år som är med i juniorverksamheten på KLTK. Jag äger och driver Cafè Crème på Nybrogatan sedan år 2000, många av er har säkert varit där för en snabb lunch eller en kaffe.

– 2008 startade jag Bistro Crème på Blasieholmsgatan. Vårt senaste tillskott är Crème i Glashuset på Katarinavägen i gamla KF-huset.

– En viktig del i vår verksamhet är cateringen, där vi ordnar allt från fräscha frukostar/luncher till att fixa sommarfester, julbord, coctails, bemanna VIP-lounger mm. mm.

– Vi har bland annat haft uppdrag för Catella Swedish Open i Båstad.

– De som känner mig brukar säga att jag är en utåtriktad och positiv person som älskar det jag gör.

Vad kan vi se fram emot med dig som krögare?

Jag vill tillsammans med KLTK:s medlemmar skapa en ”klubbkänsla” där man umgås under sin vistelse på klubben. Du ska alltid känna dig välkommen.

– Självklart kommer vi servera olika typer av mat och dryck som passar tiden på dygnet. Allt från fräscha frukostar till nyttiga luncher och varför inte en ”riktig” middag att ta med hem.

Om jag som medlem har idéer hur jag vill ha vår restaurang?

– Ska vi bli lyckoamma så måste det finnas en dialog med våra gäster dvs. klubbens medlemmar. Jag vill ha så många tips som möjligt.

– Vi kommer också inom kort att skapa en enkät där alla medlemar inbjuds att vara med och påverka utfomning och utbud.

– Hör av er till mig: Nassos@creme.se 0707-304 430.

Om jag som medlem vill ordna en tillställning i den nya restaurangen?

– Då kontaktar ni mig så ordnar vi ett bra upplägg. Skulle inte KLTK:s lokaler vara lediga så fixar vi något bra på något av våra andra ställen.

Vilken är din favoriträtt att bli serverad?

– Hela mammas julbord.

Vi vet att du är djupt engagerad inom idrotten?

– Basket är min sport från ungdomen. Är numer anlitad som elitdomare och dömer även på internationell nivå. Närmast på tur står EM för pojkar 18 i Litauen.

Vem är din favorittennisspelare?

– Pete Sampras! Tack vare hans grekiska rötter…