Möt nya klubbsekreteraren Emelie!

Emelie Finder är ny klubbsekreterare på KLTK:s kansli där hon kommer att vara den främsta kontakten mellan klubb och medlemmar.

Berätta om dig själv!

– Jag är 46 år gammal och är född och uppvuxen i Stockholm och idag bor jag vid St. Eriksplan. Jag har två barn och en hund. Musik och litteratur är två av mina stora intressen.

Emelie kommer senast från förpackningsbranschen där hon jobbade med logistik. Under större delen av hennes liv har hon jobbat inom servicebranschen, både som egenföretagare och anställd.

Vad var det som lockade med tjänsten och klubben? 

– Efter att ha jobbat hemifrån på distans under större delen av pandemin såg jag den här tjänsten som ett perfekt nästa steg yrkesmässigt. Jag trivs att vara en del ett sammanhang, är öppen och social och jag har också stor erfarenhet av idrottsföreningsarbete genom mina barn. Jag ser mycket fram emot att bli en del av KLTK:s anrika historia och hoppas kunna bidra med god service och en tydlig kommunikation gentemot medlemmarna.

Hur ser din tennisbakgrund ut? 

Jag började spela tennis i vuxen ålder. Efter en tre veckor lång intensivkurs var jag helt såld och spelade två gånger i veckan under några år. Nu har jag haft ett litet uppehåll men ser verkligen fram emot att ta upp tennisen igen!

Välkommen till KLTK, Emelie!

Kansliet når du på mejladressen KANSLI@KLTK.SE och 08-459 15 15.

 

Publicerat 220419