Mikael Ymer klar för andra omgången

Mikael Ymer är vidare till andra omgången av Intrum Stockholm Open efter vinst över Joao Sousa från Portugal.

Tyvärr hade inte fler än drygt 500 åskådare lyckats komma tidig eftermiddag till Kungl. Tennishallen för att följa Mikael Ymers första match i årets turnering. Mer folk på läktaren torde det bli på torsdagen då Ymer ställs mot tysken Cedrik-Marcel Stebe i den sista kvällsmatchen med beräknad start efter 20.00.

Stebe, som kvalat in till huvudtävlingen, rankas på plats 213 vilket gör Mikael Ymer till favorit med sin 75:e plats på världsrankingen.

Fabio Fognini, seedad etta, går in i turneringen mot Janko Tipsarevic som sista eftermiddagsmatch och kvällens huvudmatch, om man ser till schemaläggningen, är mötet mellan Denis Shapovalov, Kanada och Alexei Popyrin, Australien.

Popyrin är ett känt ansikte för KLTK:s medlemmar då han gör sin fjärde turneringsstart i Kungl. Tennishallen. År 2012 och 2013 deltog Popyrin framgångsrikt i Kungens Kanna med vinst i dubbelturneringen 2013 på meritlistan. Förra året kvalade han in i Stockholm Open men föll i en hård tresettare i första omgången. Nu är han således klar för andra omgången.

TORSDAGENS SPELSCHEMA
BILJETTER