Lyckat läger i Långtora

I fredags bar det av till Långtora för KLTK:s tävlingsjuniorer och tränare. Ett intensivt och mycket uppskattat uppstartsläger, möjliggjort av klubbens huvudsponsor Gotska Fastighets AB.

Totalt var det 27 taggade lägerdeltagare i åldrarna 11 till 18 som följde med till Långtoras tennisanläggning utanför Enköping. Med sig hade de klubbens egna juniortränare Aftab, John, Joakim & René, vilket borgade för roliga aktiviteter, hård träning och många skratt.

Vädergudarna ville också väl för efter en regnig vecka sprack det upp vilket gjorde att inte ett enda träningstillfälle behövde ställas in.

– Under helgen har spelarna fått ihop hela 16 timmar fysisk aktivitet, berättar chefstränare Aftab Baig. Alla spelare kämpade på otroligt bra trots mycket värk och trötthet i slutet.

Uppstartslägret är ett fantastiskt tillfälle för våra tävlingsjuniorer att samlas och umgås efter en sommarsäsong ute på turné. Det ger också tränarna en möjlighet att lära känna och umgås med alla spelare även utanför planen. Detta är enormt värdefullt i byggandet av tillitsfulla relationer, som ska tåla både med- och motgångar.

Tack GOTSKA!