Elitspelare för en dag

Klubbens medlemmar bjöds in för att prova på hur det är att vara en elitsatsande junior. Academy of KLTK:s tränarstab och spelare tränade en förmiddag tillsammans med tjugo av KLTK:s medlemmar. Dubbelträning var temat för dagen.

Under onsdagen genomfördes en träff där KLTK:s medlemmar fick möjlighet att träna tillsammans med Academy of KLTK:s coacher och spelare.

Deltagarna fick först en 45 minuter lång teorigenomgång som följdes av praktik, med efterföljande lunch. De 20 deltagarna hade väldigt roligt och det blev en spännande och lärorik dag.

Akademiens chefstränare Magnus Ennerberg och sportchef Rickard Billing var ansvariga för aktiviteten. Som support fanns även tränarna och Akademigästerna Axel Bergdahl och Jonathan Backman, Akademispelaren Klara Milicevic, samt Sebastian Abboud och Linus Carlsson Halldin som var hemma från USA.

Intresset för aktiviteten var mycket stor varför lotten fick avgöra vilka som kunde beredas plats. Mot bakgrund av den stora efterfrågan och alla nöjda deltagare så blir det fler tillfällen framöver.