Livfullt och kul när HEAD Cup spelades

Det var full fart och fläkt och härlig tennis i Kungl. Tennishallen under helgen när HEAD Cup spelades för spelare födda mellan 2010–2013.

Under lördagen spelade 22 taggade tävlanden med orange boll och under söndagen var totalt 14 spelare i spel med grön boll. Alla fick spela minst två matcher som spelades i bäst av tre set, där varje set bestod av fyra game.

När spelare inte var i matchspel fanns en minitennisbana tillgänglig att spela på för att vara aktiv mellan matcherna. Energipåfyllnaden bestod av korv och Festis från restaurangen för alla spelare.

När matcherna var avslutade delades det ut priser till de som kom etta, tvåa och trea, samtidigt som alla deltagare fick en goodiebag från sponsorn HEAD.

– Konceptet med att köra en tävling som håller på under en hel dag, där alla spelare stannar kvar under hela tävlingen, tycker jag är mycket bra. Det gör att spelarna får spela många matcher under kort tid, samtidigt som de får möjlighet att hänga med kompisarna utanför banan, spela minitennis eller titta på sina klubbkompisars matcher, säger tränare René Lindberg.

KLTK vill rikta ett stort tack till HEAD för ett härligt evenemang som spelarna verkligen uppskattade.

 

Publicerat 220516