Lisa utsedd till Årets Junior

Till 2018 års främste junior utsågs Lisa Zaar som erhåller Erik Wennerströms Minnesstipendium om 10.000 kronor samt en minnesplakett.

I samband med årsmötet delade klubbens ordförande Marcus Wallenberg ut plaketten till Årets Junior, Liza Zaar.

Lisa är ett gott föredöme för det sätt hon ser på sin träning och hur hon agerar på och utanför banan. Hon är en sann KLTK-representant som klubbens medlemmar kan känna sig stolta över.

Lisa har premierats för sin starka idrottskaraktär.  Trots ett motigt år kantat av skador har hon aldrig valt den lätta vägen. Där många hade gett upp, har Lisa varit fast besluten att ge tennisen en fortsatt chans.

För denna envishet och uthållighet belönades hon andra halvan av 2018 då hon radade upp Sommartourvinster, slutade 3:a i SM-slutspelet för seniorer och avslutade sin juniorkarriär med ett SM-silver i singel, SM-guld i dubbel och lag-SM guld för F18.

Internationellt blev Lisa uttagen till Fed Cup-läger med Svenska Tennisförbundet, gick till semifinal i två ITF Pro-tävlingar i singel samt vann sin första proffstitel i dubbel. I höstens Elitserien segrade Lisa i sex av sju singelmatcher och besegrade bland andra en WTA-spelare rankad #600.