Kompakt serie för herrlaget

Under lördagen inleddes herrarnas Elitserie med bortamatch mot hemtrevliga Tabergsdalens TK. KLTK vann med 4-2 efter bra insatser av vårt unga lag.

Tack vare att Sverige hade kvalificerat sig för slutspel i Davis Cup så blev herrarnas elitseriestart senarelagd och ett kompakt schema med sju matcher på tolv dagar har lagen nu att se fram emot.

Team KLTK består som vanligt av de spelare som är en del av vår verksamhet under hela året, undantaget för våra college-grabbar som kommer hem för att förstärka laget.

– KLTK:s ändamål är att utbilda och utveckla tennisspelare, så därför använder vi serien som ett sätt att ge våra unga spelare möjlighet att matcha mot bra spelare samt lära sig hur man jobbar i ett lag, kommenterar coach Magnus Ennerberg.

Till skillnad mot förra året är det just nu fritt fram för publik på hemmamatcherna, men om vi blir fler än 100 personer på läktaren krävs dock vaccinationsbevis.

Hemmamatcher
Måndag den 6 december 17.30 vs. Upsala TK
Onsdag den 8 december 17.30 vs. Fair Play TK
Söndag den 12 december 13.30 vs. GLTK

– Killarna har tränat hårt inför serien och de ser fram emot att få tävla som ett lag. Vi ska kämpa och vårt mål är att åstadkomma något speciellt, säger coach Zack Ohlin.

SE REULTAT HÄR!