Klubbmatch mot Chelsea

För tredje året i rad spelade KLTK en internationell klubbmatch där medlemmarna själva stod för laguttagningen.

En gång ingen gång men nu var det tredje besöket hos en internationell klubb för en vänskaplig klubbmatch där KLTK:s medlemmar själva står för laguttagningen. En tradition med andra ord.

För två år sedan besökte vi Club de Tenis la Moraleja i Madrid och 2017 stod Tennis Club Parioli i Rom för motståndet. I slutet av oktober styrdes kosan mot London och Harbour Club Chelsea. De första tolv som anmälde sig garanterades en plats i laget och därefter var det upp till värdklubben att matcha motståndet.

Ankomstfredagen inleddes med matcher som fortsatte under lördagen, allt avslutades med en gemensam middag på den lokala puben Sand’s End. KLTK kunde enkelt vinna den här gången och revanscherade därmed klubben efter den snöpliga förlusten i Rom. Motståndarna från sydvästra London kunde inte mäta sina krafter med Team-KLTK.

– Behållningen med årets klubbresa var det varma omhändertagandet spelarna fick under besöket, säger Joe Beaton.  Den välrenommerade Londonklubben bjöd på ett generöst mottagande och visade upp en fantastisk anläggning. Nästa år får vi skicka ett svagare lag eller finna en bättre motståndare för att öka den sportsliga dramatiken, avslutar Joe Beaton.