Starkt startfält i årets SO

Förra veckan presenterades två av de största namnen i form av Fabio Fognini och Juan Martín del Potro. Nu står det klart att de får slåss mot både etablerade spelare och nya stjärnskott, varav ett från vårt grannland, om titeln i årets Intrum Stockholm Open.

KÖP BILJETTER HÄR!

Turneringen har de senaste åren haft fokus på att knyta till sig de nya unga stjärnorna på ATP-touren. Redan ifjol fick publiken i Kungl. Tennishallen stifta bekantskap med kanadensaren Denis Shapovalov och amerikanen Taylor Fritz, rankade 33 respektive 28 på världsrankingen. Dessa båda kommer tillbaka även i år. Shapovalov är fyra i racet till Milano för världens bästa spelare under 21.

På sjätte plats i Milanoracet hittar vi norrmannen Casper Ruud som detta år har etablerat sig ordentligt på ATP-touren. Ruud, som blev en stor publikfavorit under fjolårets Swedish Open i Båstad, gör sin debut detta år i Stockholm.

– Vi är glada att kunna presentera ett starkt och intressant startfält även i år, kommenterar Simon Aspelin, turneringens Tournament Director.

Startfält:
Radu Albot
Pablo Andujar
Pablo Carreno Busta
Marco Cecchinato
Juan Martín del Potro
Daniel Evans
Fabio Fognini
Taylor Fritz
Marton Fucsovics
Filip Krajinovic
John Millman
Yoshihito Nishioka
Reilly Opelka
Lucas Pouille
Sam Querry
Casper Ruud
Denis Shapovalov
Joao Sousa
Fernando Verdasco